Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel a visszamaradott dedós faszsággal nem tudok kezdeni...a legnagyobb érv az irányzó ellen az vólt nekik hogy az irányzónak kap karabélyt ezért beszopta... ezért qvára nem jó irányzónak lenni ...
nem rambók. Harckocsizók.Ezzel a visszamaradott dedós faszsággal nem tudok kezdeni...
ha niincs idő mert akkora a baj akkor ugyis benthagyja a karabélyt a géppisztolyt vagy bármilyen más fegyvert a vasba. kivétel ha rá van "kötve" mint a pisztoly.
Ki lett szàmolva, be lett bizonyítva azóta hogy a pdw karabély a teljes haderő szempontjàból nézve jobb vàlasztás. Innentől nekem mindegy hogy húsvéti nyuszi vagy harckocsizó.nem rambók. Harckocsizók.
vagy a valóság...Ki lett szàmolva, be lett bizonyítva azóta hogy a pdw karabély a teljes haderő szempontjàból nézve jobb vàlasztás. Innentől nekem mindegy hogy húsvéti nyuszi vagy harckocsizó.
Az valós érv, hogy nem fér ve valahova, túl nagy a súlya, elégtelen a tűzereje etc.
Az hogy "buzipuska" meg úgyse lövünk vele nem valós érv hanem dedó...
Nem bírod felfogni, hogy ebben a kérdésben a szeretem nemszeretem dedónak nincs helye. Az hogy ezen szinten vagy fejbe meg a te bajod.vagy a valóság...
a valóság azt mutatja hogy nem csak én vagyok ezen a színten. Mert a valóság az hogy a HK soknak bezony gépiisztolya is van.Nem bírod felfogni, hogy ebben a kérdésben a szeretem nemszeretem dedónak nincs helye. Az hogy ezen szinten vagy fejbe meg a te bajod.
És az ő elszakadását ki biztosítja ha mégis kéne.az elszakadást 1 ember biztosítja a harcképtelen harcjárműtöl.
72 esetében ez az irányzó (mert ő a fegyveres és mert ő a legkönnyebben potólható)
leo esetében ez a töltő.
biztosítani az elszakadást ugyis géppuskával fogja.
merrt a karabély harcértéke 0 egy géppuskához képest.
Nem egészen!rendszer rendszer.
az a rendszer hogy 9 mm es ígyis úgyis megy.
de így karabélylőszer nem kell biztosítani...
tehát pont a 9mm es csökkenti a logisztikát.
a karabély lenne 9mm es akkor is menne csak a pisztolyok nem vennének fel egy dobozzal se. a maradékot meg hurcibálni kellene mindnhova.
Ez egyetlen dologból adódik, az pedig nem más mint az így szoktuk.a valóság azt mutatja hogy nem csak én vagyok ezen a színten. Mert a valóság az hogy a HK soknak bezony gépiisztolya is van.
leszarják a karabélyt mert tudják jól hogy 0 a harcértéke ott ahol harckocsik hullanak.
senki... őneki ez a feladata hogy a többit biztosítsa.És az ő elszakadását ki biztosítja ha mégis kéne.
Akkor ne menj a harcmezőre mert mindennek 0 harcértéke van ezek szerint.ahol harckocsikat lőnek ki ott a géppisztoly is 0 a karabély is 0 harcértéket képvisel.
harckocsizó szemmel a fegyverek többségének 0 harcértéke vanAkkor ne menj a harcmezőre mert mindennek 0 harcértéke van ezek szerint.
Ha vodkát iszol sose keverd pezsgővel mert az nagyon beüt...!harckocsizó szemmel a fegyverek többségének 0 harcértéke van
Hát biztos az orosz kollégák is ezt gondolták az ukrán balhé elején amikor bementek felderítés meg biztosítás nélkül....harckocsizó szemmel a fegyverek többségének 0 harcértéke van