Szerintem összemossa a dolgokat.Nem mondtam mást. Megadhatja őket a cikk szerzőjének. Nem látok más bannert a Lentatek weboldalán, amelyen az állna, hogy "Coming Soon".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem összemossa a dolgokat.Nem mondtam mást. Megadhatja őket a cikk szerzőjének. Nem látok más bannert a Lentatek weboldalán, amelyen az állna, hogy "Coming Soon".
Semmi nem indokolja, hogy eltérés legyen ahhoz képest, amit a podcastben vettünk fel vele. Nekem nem úgy tűnt, hogy bármivel személyes problémája lenne, hanem kül. irányok vannak amivel számolni kell, előnyeikkel és hátrányaikkal együtt.Maróthnak mi volt a problémája a török drónokkal, hogy civil technológia felhasználásával készülnek, míg az izraelieknek meg minden alkotórésze kimondottan katonai felhasználásra készült kezdetektől fogva? Emlékszik valaki, hogy erről melyik interjúban beszélt?
Meg ha tud is akkor se fogja elmondani@Green Leader te konkrétumokat tudsz vagy csak találgatás?!
Egy kérdést ide is megért tenni! Amúgy meg azt is osztanám Palkó mit mond! MG elmondta 218 db Lynx lesz Palkó meg benyögte 254 db! MG nyilatkozott lesz hamarosan drón stratégia ami feltételez némi bizonyosságot mi a szart is akarunk venni! Palkó meg benyögi ezt a TB2-t!Meg ha tud is akkor se fogja elmondani
Nincs semmi újratervez, eddig is többszereplős játék volt és még mindig az.Végre eljutottunk addig, hogy ha nem is mondtuk ki 100%-ra, de biztosra vettük a Karayt még a Csabai gyártás is szóba jött, és most újratervez, ismét visszalendültünk a konkrét beszerzéstől a piackutatásig! Mára a TB2 lehet a nyerő! Ez újabb tárgyalásokat szül, ami megint + idő! Pedig az év végére konkrétumokat ígértek! Basszák már meg!
De akkor, hogy akarunk az év végére konkrétumokat az asztalra tenni!? MG nyilatkozta nem én találtam ki, hogy az év második felére ígér Csabán konkrét infókat! Ha több szereplős a dolog magyarán nyitott s kérdés! Hát ők maguk sem tudják még!Nincs semmi újratervez, eddig is többszereplős játék volt és még mindig az.
Decemberig még sok idő vanDe akkor, hogy akarunk az év végére konkrétumokat az asztalra tenni!? MG nyilatkozta nem én találtam ki, hogy az év második felére ígér Csabán konkrét infókat! Ha több szereplős a dolog magyarán nyitott s kérdés! Hát ők maguk sem tudják még!
Csak a török sajtó kavar, szerintem felesleges még a TB2-t mint befutót vízionálni.Végre eljutottunk addig, hogy ha nem is mondtuk ki 100%-ra, de biztosra vettük a Karayt még a Csabai gyártás is szóba jött, és most újratervez, ismét visszalendültünk a konkrét beszerzéstől a piackutatásig! Mára a TB2 lehet a nyerő! Ez újabb tárgyalásokat szül, ami megint + idő! Pedig az év végére konkrétumokat ígértek! Basszák már meg!
Nyugi, ennyire nem kapdosnak ide-oda. Nem kell minden felröppenő hírnek, félreértelmezett és kiforgatott mondatnak felülni amit átvesz a magyar sajtó csont nélkül nulla információval.Végre eljutottunk addig, hogy ha nem is mondtuk ki 100%-ra, de biztosra vettük a Karayt még a Csabai gyártás is szóba jött, és most újratervez, ismét visszalendültünk a konkrét beszerzéstől a piackutatásig! Mára a TB2 lehet a nyerő! Ez újabb tárgyalásokat szül, ami megint + idő! Pedig az év végére konkrétumokat ígértek! Basszák már meg!
Ott a pont.Nyugi, ennyire nem kapdosnak ide-oda. Nem kell minden felröppenő hírnek, félreértelmezett és kiforgatott mondatnak felülni amit átvesz a magyar sajtó csont nélkül nulla információval.
nem mindig tökéletes a szinergia kettejük közt sajnaEgy kérdést ide is megért tenni! Amúgy meg azt is osztanám Palkó mit mond! MG elmondta 218 db Lynx lesz Palkó meg benyögte 254 db! MG nyilatkozott lesz hamarosan drón stratégia ami feltételez némi bizonyosságot mi a szart is akarunk venni! Palkó meg benyögi ezt a TB2-t!
Remélem, nem fogunk két szék között a pad alá esni emiatt.nem mindig tökéletes a szinergia kettejük közt sajna
Akalod mondani a padlóla?Remélem, nem fogunk két szék között a pad alá esni emiatt.
A palketta alá!Akalod mondani a padlóla?
Nyugi, ennyire nem kapdosnak ide-oda. Nem kell minden felröppenő hírnek, félreértelmezett és kiforgatott mondatnak felülni amit átvesz a magyar sajtó csont nélkül nulla információval.
Ukranoktol semmi nem kell.Ha mar kerdezte valaki bocs, de erdekelne ismertek-e olyan jobb termeket a piacon (mert mindig kutatjuk a piacot igaze) ami amolyan dron alapu AWACS es nekunk megfelelne, mert nem teljesen vilagos nekem ebben az iranyban bontogatjuk-e a szarnyainkat.
Tippre jobban megeri mint draga emberes dedikalt gepet fenntartani es talan konnyebben is potolhato.
Az ukranok mult evben kiserleteztek valamikkel:
Ukran awacs dron
Kell nekunk ilyen !/? Lesz ilyesmi !/?
Lehet felreertheto volt Altalanossagban gondoltam nem ere a konkret kiserleti cuccra az ukranoktol.Ukranoktol semmi nem kell.