Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi Pisti! Annyit kérdeznék olvastam az írásodat és említed a TB2-t! Hogy vettünk! Az infód honnan van? Köszi
Forras?Köszi Pisti! Annyit kérdeznék olvastam az írásodat és említed a TB2-t! Hogy vettünk! Az infód honnan van? Köszi
Nem tudom melyik topikba linkelték 2 napja de megnézem!Forras?
Nemzetközi gyakorlat van, kb 1500 résztvevővel mindenkinek mindene ott röpködMa pipishegyen elég sok furcsa repülő eszköz repkedett, netalántán drón tesztek voltak (piac kutatás) Kriis?
Egyszerre 4 láttam, (Karayel volt közte szerintem nem is egy) de többet nem nem nagyon pedig kint voltam délelőtt. De ezek köröztek elég sokáig.Nemzetközi gyakorlat van, kb 1500 résztvevővel mindenkinek mindene ott röpköd
Hát szerintem max hasonlított sziluettre.Egyszerre 4 láttam, (Karayel volt közte szerintem nem is egy) de többet nem nem nagyon pedig kint voltam délelőtt. De ezek köröztek elég sokáig.
Akkor mik voltak milyen piacokat kutattunk ma?Hát szerintem max hasonlított sziluettre.
NEMZETKÖZI HADGYAKORLAT van és mindenki hozta a saját röppentyűit amik részt vesznek a gyakorlaton.Akkor mik voltak milyen piacokat kutattunk ma?
És mi mivel vagyunk kint?NEMZETKÖZI HADGYAKORLAT van és mindenki hozta a saját röppentyűit amik részt vesznek a gyakorlaton.
mi max a feldertítők kis játékaival, mivel más nemigen van.És mi mivel vagyunk kint?
Akkor a Vestelbol meg semmi nem lett...?mi max a feldertítők kis játékaival, mivel más nemigen van.
Azóta újabb szelek fújnak! Újra piacot kutatunk! Szorgosan...Akkor a Vestelbol meg semmi nem lett...?
És mi mivel vagyunk kint?
mi max a feldertítők kis játékaival, mivel más nemigen van.
Magyarország szerinted miért nem nyugati állam, ha a Csehország az?Nagyon érdekes, de a 8 kelet-europai NATO harcsoportból csak a magyart vezetik magyarok, mindenhol nyugati állam.
Ez még mindig a Shahed-136? Nem létezik, hogy 800 dollárból kijöjjön.800 dolláros UAV:
Szerintem ilyet kellene gyártanunk nekünk is!
Nem tudom, hogy Maróth Úr végül @Nem Dr Maróth Gáspár -e vagy sem, de remélem már tud róla.
Az orosz Geranium-2-ről:
▪️Forrásaink szerint Irán nem magát a drónokat vitte át Oroszországba, hanem az előállításukhoz szükséges technológiát. Azt állítják, hogy az Orosz Föderáció területén már három vállalkozás foglalkozik ezzel
▪️Egy UAV ára körülbelül 800 dollár. Ez elhanyagolhatóan alacsony. A drónok gyakorlatilag használhatók az ellenséges légvédelem kioltására
▪️Ilyen alacsony áron a kamikaze UAV nagyon jó tulajdonságokat mutat: masszív, kicsi, zajos, lassan haladó jármű (tömeg kb. 200 kg, robbanófej súlya 50 kg, sebesség akár 185 km/h)
▪️A modern légvédelmi rendszerek számára a Geran-2 nagyon nehezen eltalálható célpont. A MANPADS a tervezési jellemzői miatt nem tudja rögzíteni infravörös irányítófejjel. Az Ukrán Fegyveres Erőknél szolgálatot teljesítő komplexek, például az S-300, Buk és jelenleg nyugati légvédelmi rendszerek rakétái tízszer és százszor drágábbak, mint a Geran-2. Szintén gyakorlatilag lehetetlen kézifegyverből drónt eltalálni. Pancsir típusú rakéta- és lövegrendszerekre van szükségünk, de az ukrán fegyveres erőknek gyakorlatilag nincs belőlük. De vannak német ZSU "Gepard". A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a "mopedek" sikeresen eltalálják a célokat és a légelhárító ágyúk hangjára.
▪️Végül a „Geran-2” nyugodtan megsemmisít minden ellenséges páncélozott járművet, beleértve a tankot is, elpusztíthat egy különálló közepes méretű többszintes épületet, raktárt, hangárt
Oroszok Az Igazság Oldalán
☝️☝️☝️☝️☝️ Az orosz Geranium-2-ről: ▪️Forrásaink szerint Irán nem magát a drónokat vitte át Oroszországba, hanem az előállításukhoz szükséges technológiát. Azt állítják, hogy az Orosz Föderáció területén már három vállalkozás foglalkozik ezzel ▪️Egy UAV ára körülbelül 800 dollár. Ez...t.me
Ez még mindig a Shahed-136? Nem létezik, hogy 800 dollárból kijöjjön.
Ez még mindig a Shahed-136? Nem létezik, hogy 800 dollárból kijöjjön.