Mert te Alibaba vagy a 40 rablóval!Neki persze tudsz normálisan válaszolni!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert te Alibaba vagy a 40 rablóval!Neki persze tudsz normálisan válaszolni!
Az egy másik történet!Mert te Alibaba vagy a 40 rablóval!
Kutató/kereső lőszer?Cserkésző lőszer én ugyan nem vagyok vadász de a bevetési módja nekem ehhez hasonlít. valaki aki vadászik esetleg? @ogretankHU @hunter85
Hidd el ugyan az a törtenet, a szálak összeérnek!Az egy másik történet!
A Cserkésző szerintem magyarosabb de ezen nem veszünk össze Felőlem csillámpóni lőszernek is hívhatják ha egy halommal veszünk belőleKutató/kereső lőszer?
Cirkálólőszer / cirkálódrónAmúgy ha már vettünk HERO-kat, akkor itt z ideje hogy a katonai szaknyelv találjon valami normális kifejezést a "loitering ammunition"-re...
Ha nem épül gyár akkor a 2024-es első érkezés kicsit távolinak tűnne. Pénzügyi ütemezésen túl más nem nagyon indokolná akkor hogy ne legyenek itt az első darabok (csak nem egy harckocsi összeszerelés)Szoval akkor nem biztos?
De van. Csak hülyeségeket írnak.Nincs "abort" funcio a cuccban?
Vagyis ha a terrorista elmenekul a dron elol, mivel ugyis el kell loni, bemeri a katona GPS-en keresztul az anyost hogy a robbanoanyag ne vesszen karba?
Lattam meg regebben a videot csak azert kerdeztem mert "elfelejtettek" megemliteni...De van. Csak hülyeségeket írnak.
Mire számítottál?
Még keresi a nevet, Kerecsen legyen vagy Héjja? Kánya, Karvaly? Törpesas? Vércse?Vicces... De azért az nem lesz vicces, ha semmi hadászati szintű felderítő drónunk nem lesz, csak csapásmérő. Márpedig eddig így fest a helyzet.
Persze kell mint az állat, és rohadt sok, de kellene egy sokkal olcsóbb verizió is mert nem olcsó a hero...az ukrànok nem véletlenül dobàlnak 3 dolláros gránátokat 10 dolláros drónokról...
Amúgy csak csendben kérdezem nem lehet hogy dobtuk a spike-ot és hero lesz helyette a lynxen meg mindenhol...? már ha lehetsèges
A Cserkésző szerintem magyarosabb de ezen nem veszünk össze Felőlem csillámpóni lőszernek is hívhatják ha egy halommal veszünk belőle
Cirkàló drón és öngyilkos drón amivel a hivatalos ügyiratokban találkoztam.Akkor már a magyarrabb és "katonaibb"
Portyázó-lőszer-drón,
... vagy a "tudományosabb" :
autonóm célkereső-lőszer-drón,
... vagy ennek is a "nem-tudományoskódós" változata => +magyarul:
önálló(an)-célkereső drón.
Ezek mindegyike jobb a másokéval együtt ennél szolgai módon átvett/ferdített "cirkáló-lőszer"-nél.
Remélem, hogy minél előbb kiszorítja vmi épkézláb, lényegretörő magyar szóösszetétel!
U.i: ... + még ezer(+) változat!
Kalamona legyen!Még keresi a nevet, Kerecsen legyen vagy Héjja? Kánya, Karvaly? Törpesas? Vércse?
Skylark 3?Célszerű lenne nagyobb hatótávolságú vagy repülési idejű felderítő drónokat venni mellé, hogy egyáltalán lássák mire kell indítani a HERO-t.
Cserkésző drón Turul névenLegyen a neve valami igazán magyaros, azt szeressük. Hungarikumos!
Legyen a neve P.U.L.I.! Azaz Predatorial Unmanned Loitering Interceptor
Bocsi.
Legyen a neve valami igazán magyaros, azt szeressük. Hungarikumos!
Legyen a neve P.U.L.I.! Azaz Predatorial Unmanned Loitering Interceptor
Bocsi.