Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A DND is izraeli cég. Németországban gyártotta az RGW-t. Csak a német kormány engedélyével lehetett áthozni a gyártást.
Ezekre tudnál valami forrást hozni, mert erről a német kormányos engedélyről én sehol sem olvastam? Mint ahogy a hírek csak arról szóltak, hogy a RM és a UVison csak értékesítési együttműködést kötöttek.Az UVision az európai gyártási jogokat eladta az RM-nek és a Rheinmetall olasz leányvállalata, az RWM Italia SpA gyártja és forgalmazza a HERO családot Európában.
Én sem, Maroth mondja 18:00-18:30 közt.Ezekre tudnál valami forrást hozni, mert erről a német kormányos engedélyről én sehol sem olvastam?
Csak 40db 120-as? Az nem sok!Halászva az internetes információs dzsungelben van 1 kis információs zűrzavar.
De mit tudunk?
1. 250 millió euros eladást tervezett nekünk az RM.
2. 2023-2025 közt szállítják.
3. 750 Hero rendszer(drón +indító?) hazai gyártásáról is szó van.
És ha ez a tweet igaz, akkor a csomag része 40 Hero 120- as rendszer ( indító, vezérlő?) és 400 kamikáze drónt, képzési és üzemeltetési szolgáltatást tartalmaz 140 millió euró értékben.
Ezek az indítási lehetőségek.
Rendszer. 40 irányító rendszer. Nem rakéta.Csak 40db 120-as? Az nem sok!
A végéről.Ezekre tudnál valami forrást hozni, mert erről a német kormányos engedélyről én sehol sem olvastam? Mint ahogy a hírek csak arról szóltak, hogy a RM és a UVison csak értékesítési együttműködést kötöttek.
A 120-asra meg nem is hiszem hogy kaptak jogokat, hiszen az nemrég lett kész.
A 30-as bagzó macskák riogatására való!Rendszer. 40 irányító rendszer. Nem rakéta.
Halászva az internetes információs dzsungelben van 1 kis információs zűrzavar.
De mit tudunk?
1. 250 millió euros eladást tervezett nekünk az RM.
2. 2023-2025 közt szállítják.
3. 750 Hero rendszer(drón +indító?) hazai gyártásáról is szó van.
És ha ez a tweet igaz, akkor a csomag része 40 Hero 120- as rendszer ( indító, vezérlő?) és 400 kamikáze drónt, képzési és üzemeltetési szolgáltatást tartalmaz 140 millió euró értékben.
Ezek az indítási lehetőségek.
Km-nek egyes szobák,egyes járművek hasonló kis célpontok kiiktatására kis pukkal.A 30-as bagzó macskák riogatására való!
Szóval egyszerre 40 et tudnánk irányítani?Rendszer. 40 irányító rendszer. Nem rakéta.
Az egyel nagyobb jobb lett volna - remélem abból is jön...A 30-as bagzó macskák riogatására való!
Rosseb tudja mivel három cikkben kb 5 féle számot látok. De system az indítót jelent ebben az esetben.Szóval egyszerre 40 et tudnánk irányítani?
A 650 km hosszu szlovak szakaszt nezve nem sok.Szóval egyszerre 40 et tudnánk irányítani?
A 650 km hosszu szlovak szakaszt nezve nem sok.
Mondjuk legalabb 3x annyi kezeloszemelyzet is kene hozza, ha Jóska honvedre rajon a harci fosas a stressztol, akkor legyen addig valaki aki beul a helyere.
Mondjuk az uj Lancattal ilyen gond nincs, az elboldogul maga is inditas utan mar full autonomban keresi es semmisiti meg a celokat.
Igen, ez ebben a szövegkörnyezetben úgy érthető, és ez elég rendben van szerintem.Szóval egyszerre 40 et tudnánk irányítani?
Amit én találtam a Lancetről ott 20-40K $, ez kb az amit Te írsz (a legtöbb helyen 35K szerepel). A Lancet 3-nál 40 perc repülési időt, és 3 kg-os harci részt láttam, ami leginkább a 120-as Páncélbögölyhöz teszi hasonlatossá (60 perc, 4,5 kg), annak pont a 2/3-a. (van 1 kg-os harci részes verziója is a Lancetnek, de gondolom nem az a sztenderd)... ami önállóan célkeresős Lancet 30e$ kb!
A német címkés izraeli kezelős hasonló harcufejes árát meg sem merem kérdezni --a nyilvánvalóan várgató arányokra utalok--. mert a "struccított" magyar társadalom "meg-/be-sértődőddik"!
... nem rád gondoltam, Te immunis vagy ez ellen a sajnos gyorsan terjedő a társadalmi-jelenséges (média-)fertőzés ellen!
.
Ez is autonóm teljesen. Csak ha talàl valamit kérdezi meg rámenjen-e ( de ez csak a civil áldozatok elkerülése miatt ) de ez is lekapcsolható benne és lehet teljesen önálló is.A 650 km hosszu szlovak szakaszt nezve nem sok.
Mondjuk legalabb 3x annyi kezeloszemelyzet is kene hozza, ha Jóska honvedre rajon a harci fosas a stressztol, akkor legyen addig valaki aki beul a helyere.
Mondjuk az uj Lancattal ilyen gond nincs, az elboldogul maga is inditas utan mar full autonomban keresi es semmisiti meg a celokat.
De aranyos meg kérdezi biztos ölni akar-e a gazdi hat egyem megEz is autonóm teljesen. Csak ha talàl valamit kérdezi meg rámenjen-e ( de ez csak a civil áldozatok elkerülése miatt ) de ez is lekapcsolható benne és lehet teljesen önálló is.
ENSZ szabályozás írja elő az emberi közbenjárást az A.I alapú fegyverek harci alkalmazásánálDe aranyos meg kérdezi biztos ölni akar-e a gazdi hat egyem meg
Most az ár hogy jött ki?Simán elosztva a beszerzési költség a Hero db-mak?A másik oldal az ár, ami 4x-es (ha azonos alapra hozom a harci részt/repidőt, akkor is 3x-os). Mármint ha igaz a 150K EUR-ós ár amit beszéltünk. Viszont azt nagyon konkrétan tudjuk hogy Lancet drónt sem mi, sem senki más nem fog venni a környékünkön.