De te a Lancetet mondtad: 5-10 kg tök elég harckocsik ellen.Lehetséges robbanófej - 5-10kg.
Ez a shahed-hez képest semmi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De te a Lancetet mondtad: 5-10 kg tök elég harckocsik ellen.Lehetséges robbanófej - 5-10kg.
De te a Lancetet mondtad: 5-10 kg tök elég harckocsik ellen.
Elvileg terveznek egy ilyen változatot a PROTAR-bol vagy amellett.Lehetséges robbanófej - 5-10kg.
Átszerelik villanymotorosra ha kell - lényeg, hogy Protár gyártója simán tudna ilyet gyártani.A Protar szerinted miben hasonlít egy Lancet-re?
A Lancet kismagasságban alacsonyan közelíti meg a célpontját és csap le rá.
A Protar meg 4-500km/h-val repül sugárhajtóművel.
Arra lenne jó amire a Shaded ha értelmezhető méretű robbanófeje lenne ehhez.
Átszerelik villanymotorosra ha kell - lényeg, hogy Protár gyártója simán tudna ilyet gyártani.
Ezekre luneberg lencséket szokás pakolni, hogy nagyobb legyen a radarkeresztmetszet.+ a Protar egy célrepülő, gondolom emiatt jó észlelhetőségi paraméterekkel.
Szia,Ebbe mi is be tudnánk talán szállni...
Mindenkinek van vagy lesz csak mi szarakodunk. Ugyan ez a rakétatüzérség!Úgy tűnik ők kevesebbet piackutatnak mint mi.
Csak úgy bedobom ide a kérdést... a Rheinmetall/Uvision HERO termékcsalád magyar gyártásáról volt már a fórumon hír? Vagy ezt is csak álmodtam?
Ez már csak amiatt is érdekes lehet, amit az ukrán topicban megjelent videó kapcsán elkezdtem fejtegetni, hogy egy dedikált öngyilkos drón sokkal hatékonyabb lehet a harctéren, mint egy átalakított quadcopter, rajta egy 40mm-es gránáttal.Én egy álmodó vagyok... megálmodom a jövőt, ami talán már a jelen.
Hozd át ide a tèmát.Ez már csak amiatt is érdekes lehet, amit az ukrán topicban megjelent videó kapcsán elkezdtem fejtegetni, hogy egy dedikált öngyilkos drón sokkal hatékonyabb lehet a harctéren, mint egy átalakított quadcopter, rajta egy 40mm-es gránáttal.
Megjegyzés:
Srácok!
Nem látom, hogy oly nagyon rárepültetek volna erre a kis afférra köztem és @Rapesz között!
Szerintem inkább figyelni kellene picit, ahelyett, hogy megérkező PZH-kat Lynxeket számolgatnánk az újjacskáinkon, meg hőbörögni, hogy "mé'nemveszünkmávalamit!!!4!4!!5"
Akinek eddig nem lett volna nyilvánvaló: @Rapesz különböző beruházások kapcsán kapcsolatba kerül a Zrínyivel. Tehát ha vannak általa látható ráutaló jelek, és ő összerakja, akkor arra érdemes odafigyelni.
A többit rátok bízom, hogy végre leessen az alumínium 10 filléres.
Te mit raktál össze abból amit ő rébuszokban elmesélt?Ez már csak amiatt is érdekes lehet, amit az ukrán topicban megjelent videó kapcsán elkezdtem fejtegetni, hogy egy dedikált öngyilkos drón sokkal hatékonyabb lehet a harctéren, mint egy átalakított quadcopter, rajta egy 40mm-es gránáttal.
Megjegyzés:
Srácok!
Nem látom, hogy oly nagyon rárepültetek volna erre a kis afférra köztem és @Rapesz között!
Szerintem inkább figyelni kellene picit, ahelyett, hogy megérkező PZH-kat Lynxeket számolgatnánk az újjacskáinkon, meg hőbörögni, hogy "mé'nemveszünkmávalamit!!!4!4!!5"
Akinek eddig nem lett volna nyilvánvaló: @Rapesz különböző beruházások kapcsán kapcsolatba kerül a Zrínyivel. Tehát ha vannak általa látható ráutaló jelek, és ő összerakja, akkor arra érdemes odafigyelni.
A többit rátok bízom, hogy végre leessen az alumínium 10 filléres.
Te mit raktál össze abból amit ő rébuszokban elmesélt?
Csak úgy bedobom ide a kérdést... a Rheinmetall/Uvision HERO termékcsalád magyar gyártásáról volt már a fórumon hír? Vagy ezt is csak álmodtam?
Én egy álmodó vagyok... megálmodom a jövőt, ami talán már a jelen.
Mi az a Uvision Hero termékcsalád?Te mit raktál össze abból amit ő rébuszokban elmesélt?
pukkanó zümmügőMi az a Uvision Hero termékcsalád?
Máskor nem fogalmaz ennyire tisztán - ezt még nem láttam...Te ebből mit raksz össze?
Huszár ki is emelte.
Te ebből mit raksz össze?
Huszár ki is emelte.
Amit ráadásul itthon gyártanánk...pukkanó zümmügő