[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
5 224
15 050
113
Nekem pont van egy pár LvL IV standalone plate amit 2 éve vettem és kb 100.000 volt 1 darab nem egy pár.


Egy pár olyan plate mint ami nekem van az 722 EUR.


Amúgy a plate az pont nem látszik, szóval kiveheted a cégeset és berakhatod a sajátod, sőt még a soft armort is kiveheted ha LvL IV stand alone plated van és akkor még azt se mondhatják, hogy tedd csakl vissza mert így kisebb avédelmi szint mint a cégessel.
Neked milyen van?
 

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
5 224
15 050
113
Jó, de az olyan mint mentőató felszerelés nélkül. Nem?
Az egyenruhánkat évekig saját zsebből álltuk! Mint ahogy hordok magamnál kötszervágó ollót sajátot, vagy pupi lámpát! Ez kb. olyan! Sőt izraeli kötszert is mi vettünk a kocsikra saját pénzből meg tourniquet-t is!
 
 • Szomorú
Reactions: Ocses

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 761
28 960
113
Az egyenruhánkat évekig saját zsebből álltuk! Mint ahogy hordok magamnál kötszervágó ollót sajátot, vagy pupi lámpát! Ez kb. olyan!
Arra értettem a hasonlatot, hogy önmagában kevés, tehát azt kell nézni mire mindent megveszel hozzá ->üres mentővel is ki tudsz menni, annak is van egy bekerülési ára, de a feladat elvégzéséhez sokkal több minden szükséges.
 
 • Tetszik
Reactions: Venom85

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 761
28 960
113
Ezt kellett volna megvenni! Vásárolni belőle vagy 10 ezer db-ot a honvédségnek és már nem annyiba kerül! És nem sajàt Fetis szart gyártani évekig!
Lehetett volna gyártani is, csak akár egy licence-t megvenni kellett volna, vagy olyat megkérdezni, aki ért hozzá, nem a meleg vizet, meg a cső végén a lyukat kitalálni.
 
 • Tetszik
Reactions: Venom85

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 761
28 960
113
Hát gyerekek a hazai is végre jó lett.
Valóban egyszerűbb lett volna egy bevált típust venni csak nem ez volt a döntés felső szinten.

Azért is nagy küzdelmet kellett vívni.m, hogy vègre jó legyen a hazai.
Igen, ez így van, csak kár a szarra elpazarolt pénzért és időért. Kb. ugyan annyiból lehetett volna már hamarabb jót, jobbat csinálni.

Örülök, hogy akadt olyan akinek volt igénye és kitartása hozzá.
 
 • Tetszik
Reactions: krisss and Venom85

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
5 224
15 050
113
Hát gyerekek a hazai is végre jó lett.
Valóban egyszerűbb lett volna egy bevált típust venni csak nem ez volt a döntés felső szinten.

Azért is nagy küzdelmet kellett vívni.m, hogy vègre jó legyen a hazai.
Van benne munka gondolom! Jó sok lerohadt róluk mire kialakult!
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
2 077
10 894
113
Ennek az árára számolj még rá VÁM-ot és 27% ÁFÁ-t is.

Vagy a lehetoseg, hogy ismeros megveszi es haza kuldi siman privat csomagnak. En igy vettem Amerikabol plate carriert. Bar a shop ahonnan volt azt irta ugy kuldik nem kell vamot es AFA-t fizetnem, inkabb nem rizikoztam meg.
 
 • Tetszik
Reactions: dudi

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
17 728
24 315
113
jó lessz nekem a kombinált megoldás az aknavető mellé. veszek valami lágy ruha alatt rejtetten viselhetőt . repeszek ellen. a cég meg úgyís adja ha mást nem a kiképzésit meg a platet. elvégre vető melett úgysem a lövedék jelent veszélyt hanem a repesz. és ehhez tudok venni pár lágy kiegészítőt is. (inkább védek nagyobb felületet repeszek ellen ha már a repeszek jelentenének rám veszélyt.) Lővést bekapni kézi lőfegyverből úgysem túl valószínű tűztámogatóként. (elvégre nem harcoló csak támogató az AV.)
 
 • Tetszik
Reactions: aquarell