És betétet is lehet hozzá kapni? És azok mennyibe kerülnek?Szerintem egyszerűbb ha veszel egy értelmes mellényt aztán csak betéteket cserèlgeted ahogy a feladat miatt szükséges mintha többfélétbkombinálsz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És betétet is lehet hozzá kapni? És azok mennyibe kerülnek?Szerintem egyszerűbb ha veszel egy értelmes mellényt aztán csak betéteket cserèlgeted ahogy a feladat miatt szükséges mintha többfélétbkombinálsz
Hát ha vesz mondjuk egy warrior dcs mellényt (középkategória jó ár érték arány) ahhoz lágy kevlárt és plateket akkor esetleg felzsebezve akkor 400-450 körül megàll mostani árakkal h kifog egy akciót kevesebb.Mennyibe kerül egy ilyen mellény?
Fu bakker!!!! Fél milla?Hát ha vesz mondjuk egy warrior dcs mellényt (középkategória jó ár érték arány) ahhoz lágy kevlárt és plateket akkor esetleg felzsebezve akkor 400-450 körül megàll mostani árakkal h kifog egy akciót kevesebb.
Ez 2 éve kijött 300 alatt kicsivel.
És ez semmi extraFu bakker!!!! Fél milla?
Az amúgy mennyire elfogadott, hogy nem a rendszeresített cuccokat hordják a fiúk? Mármint nem szájalnak érte?!És ez semmi extra
Kényszerből eltűrik. Majd ha befut értelmes mennyiségben a rendszeresített gondolom szigorítanak majd.Az amúgy mennyire elfogadott, hogy nem a rendszeresített cuccokat hordják a fiúk? Mármint nem szájalnak érte?!
Milyen jó lesz, hogy előtte 500-600 ezret költöttél rá saját zsebből!Kényszerből eltűrik. Majd ha befut értelmes mennyiségben a rendszeresített gondolom szigorítanak majd.
Hát általában betétet nem vesznek hozzá a katonák.Milyen jó lesz, hogy előtte 500-600 ezret költöttél rá saját zsebből!
Kíváncsi lennék ezek az izraeli cuccok mennyibe kerülnek?! Itt ugye az Agilite termékeire gondolok!Hát általában betétet nem vesznek hozzá a katonák.
Nekem pont van egy pár LvL IV standalone plate amit 2 éve vettem és kb 100.000 volt 1 darab nem egy pár.Amiket te írsz 2 évvel ezelőtti árak.
Egy pár olyan plate mint ami nekem van az 722 EUR.Akkor ez most reális ár?
Magyar plateről tudhatjuk mennyi az ára?
Amúgy a plate az pont nem látszik, szóval kiveheted a cégeset és berakhatod a sajátod, sőt még a soft armort is kiveheted ha LvL IV stand alone plated van és akkor még azt se mondhatják, hogy tedd csakl vissza mert így kisebb avédelmi szint mint a cégessel.Milyen jó lesz, hogy előtte 500-600 ezret költöttél rá saját zsebből!
A mellény üresen 160 ezer kbKíváncsi lennék ezek az izraeli cuccok mennyibe kerülnek?! Itt ugye az Agilite termékeire gondolok!
Neked milyen van?Nekem pont van egy pár LvL IV standalone plate amit 2 éve vettem és kb 100.000 volt 1 darab nem egy pár.
Egy pár olyan plate mint ami nekem van az 722 EUR.
Amúgy a plate az pont nem látszik, szóval kiveheted a cégeset és berakhatod a sajátod, sőt még a soft armort is kiveheted ha LvL IV stand alone plated van és akkor még azt se mondhatják, hogy tedd csakl vissza mert így kisebb avédelmi szint mint a cégessel.
Az teljesen jó! Én azt hittem sokkal drágább!A mellény üresen 160 ezer kb
Olyan amilyenből 2db 722 EUR.Neked milyen van?
Jó, de az olyan mint mentőató felszerelés nélkül. Nem?Az teljesen jó! Én azt hittem sokkal drágább!
https://agiliteinternational.com/products/k19-plate-carrierAz teljesen jó! Én azt hittem sokkal drágább!
Az egyenruhánkat évekig saját zsebből álltuk! Mint ahogy hordok magamnál kötszervágó ollót sajátot, vagy pupi lámpát! Ez kb. olyan! Sőt izraeli kötszert is mi vettünk a kocsikra saját pénzből meg tourniquet-t is!Jó, de az olyan mint mentőató felszerelés nélkül. Nem?
Ezt kellett volna megvenni! Vásárolni belőle vagy 10 ezer db-ot a honvédségnek és már nem annyiba kerül! És nem sajàt Fetis szart gyártani évekig!