Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miféle szövetséges rész?Az eskü szövegéből is hiányzik a szövetséges rész
Amúgy mazochista lettèl?Miféle szövetséges rész?
Nincs szövetséges rész semmilyen katonai esküben ezért kérdezem...Amúgy mazochista lettèl?
Úgy èrzed erre kapsz majd èrtelmes választ?
Vagy 10 írása ment arról mièrt tudunk mi magyarok jobban lèket vágni/fúrni mèteres jègben mit a svèdek.
Hiszen igazából a tartalèkosok sem NATO.
Èrted.
Én is rákerestem, elvileg nincs.Nincs szövetséges rész semmilyen katonai esküben ezért kérdezem...
Még a hjt-ben is megnèztem hàtha én emlékszem rosszul...
Varsói lekvár!Varsói kevlár!
Hogy fogja azt a fegyvert?Nyugdíjas hagyományőrző tábor?
Ennyit a sorkatonák is tudnak. A hivatásos seregnek pont az lenne az értelme, hogy ne ennyit tudjanak.Hogy fogja azt a fegyvert?
Mièrt így van ráakasztva?
Mièrt nincs rajtuk mellèny?
Mièrt áll egy másik biztosító kb velük szemben lővonalban mègha hesco mögött is?
Mièrt nincs mèg cz? Bár látom nagyon nem használják az AK-t sem. Ahogy fogják,amilyen szèp a fa rajta.
Hihetetlen.
Ja nem tartalèkos, hanem ht/szerdzsó állomány.
Ja kell nekünk sorkatonaság. Ez is katasztrófa.
Parancsolj :Mobilról nem tudom hogy kell betenni hogy rögtön látszódjon.
Csak nekik nem ennyit kellene tudniuk.Ennyit a sorkatonák is tudnak. A hivatásos seregnek pont az lenne az értelme, hogy ne ennyit tudjanak.
Amúgy nekem gyanús, hogy nem harcoló alegységtől vannak. A TKH-ra mindenkit kizavarnak, hogy az általános katonai kiképzést komolyabban vegyék a támogatóknál is. Attól függetlenül elég gáz.Csak nekik nem ennyit kellene tudniuk.
Tènyleg szègyen.
Ez eddig is így volt.Haverom rendelkezési állományba került, és mindent (díszegyenruhája és egy kimenő ruha kivételével) be kellett szolgáltatnia: gyakorlók, pólók, pulóverek stb. Gondolom a sisakot is. Mondjuk a bocit megtarthatta, abban dolgozik a kertben....
A ht állománynál is? Mert az, hogy amikor leszereltünk, le kellett adni mindent az átkosban (még a kincstári zoknit és gatyát is), értem.Ez eddig is így volt.