Köszönöm a válaszokat!Ha megnézel pár videót a legtöbb emberen plate carrier van. Köztük rengeteg DCS is ukrán oldalon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszönöm a válaszokat!Ha megnézel pár videót a legtöbb emberen plate carrier van. Köztük rengeteg DCS is ukrán oldalon.
Ráadásul nincs rajta a szemüveg... Egész jól néz ki így ez a sapek!Egyszemélyben csapatpróbázza az új sapeszt?
Fényérzékeny, és este vanRáadásul nincs rajta a szemüveg... Egész jól néz ki így ez a sapek!
Van megoldás. Nem kell burkolatlan fém betétet hordani.Szia,
Egyetertve, fem celrol ennyi repesz repul szet (tehat burkolatlan fem plate-rol is), egyetlen egyszeru pisztoly talalattol:
Ugyanez a kep a kornyezettel egyutt (sajat foto):
Fény érzékeny a szeme?Fényérzékeny, és este van
Az osztrák és magyar köznapiak eléggé hasonlítanak egymáshoz...És kivel találkozik?
Az osztrák és magyar köznapiak eléggé hasonlítanak egymáshoz...
Sokkal jobb az osztrak mint ez a .... barna.
Bárki bármit mond, nekem a tervezett jobban tetszik...
Bárki bármit mond, nekem a tervezett jobban tetszik...
Talán 1-2vagy két éve volt arról szó hogy a rendfokozatok jelölését át alakítják csillagról vonal vagy valami hasonlóra mint a franciáknál…nem tudom mi a helyzet azóta vele gondolom elvetettekBarki barmit mond, de a 30-as, 40-es evek nemet egyenruhainak a kozelebe nincsenek ezek a mai szarok. Vagy egy idogep kellene es idepattintani a tervezoket vagy leporolni par oreg fotot es megnezni mikent kell egyenruhat tervezni.
Talán 1-2vagy két éve volt arról szó hogy a rendfokozatok jelölését át alakítják csillagról vonal vagy valami hasonlóra mint a franciáknál…nem tudom mi a helyzet azóta vele gondolom elvetettek
Nincs ilyen gondolat.Talán 1-2vagy két éve volt arról szó hogy a rendfokozatok jelölését át alakítják csillagról vonal vagy valami hasonlóra mint a franciáknál…nem tudom mi a helyzet azóta vele gondolom elvetettek
A legénységen ezek a fejvédők vannak kevlár héjjal felszerelve?
Igen. Tépőzárral vagy hogyan lehet felerősiteni rá, De @krisss megtudja erősiteni ez utóbbitA legénységen ezek a fejvédők vannak kevlár héjjal felszerelve?