Nem akarok beleszólni az ítélkezésbe, de a fent tárgyalt katonán nem céges cucc van, hanem sajatmagának vett nem mérethelyes mellényt.
Nem ítélkeztem, hanem a fotó alapján véleményt formáltam és gyanítom megalapozottan minekután pár éven keresztül napi szinten hordtam különböző mellényeket és azóta is folyamatosan van ilyen-olyan. Kifejtem bővebben miért minősítettem a “gyász” kategóriába:
1.) Nem úgy születünk, hogy ezt tudjuk ismerjük, de amikor az elsőt rám adták, akkor vették a fáradtságot, hogy megmutassák, segítsenek és elmagyarázzák mit miért és hova.
2.) Ha ez egy saját vásárlású cucc, akkor egyrészt minősíti a vásárlóját másrészt annak képzését, harmadrészt azt, aki engedélyezte ennek a felvételét.
3.) Ha ez egy kapott cucc, akkor még nagyobb a baj.
4.) ha az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárról ilyen kritikán aluli fotót készítenék melyen szedett-vedett balfékek társaság képét mutatja egy rakás szerencsétlenségnek öltözött emberrel az élen akkor önként kérném a leszerelésemet.
5.) Ha egy beosztottam készítene ilyen vállalhatatlanul szart és töltene fel, akkor másnap leszerelne, a fotókat pedig törölném.
6.) Még ha valóban ennyire szar is a fent szereplő dandárnál a a helyzet, akkor sem tölt fel egy normális ember ilyen fotókat és büszkélkedik vele, hanem csinál pár beállított fotót a legnormálisabban kinéző emberekről.
Szerintem az ilyen fotók lejáratják a Honvédséget, nevetségessé teszik és nagyon nem illik bele a sugározni kívánt professzionálist építünk vízióba. Ilyen fotókat látva senki nem fogja úgy gondolni, hogy ő fel szeretne szerelni.