Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cégnél, csak az öltözködési utasításban engedélyezett módon hordható rendfokozat. Bár lehet, hogy a Combat Shirt-ön való hordást nem szabályozza. Bár a pólón a jobb felkaron állítva kell hordania rendfokozatot, így a combat shirt-ön is ez a logikus.Miért ne lehetne? Ha van ott a rendfokozat rögzítésére eredetileg rendszeresített felvarro bizbasz rá rakhatod sőt rá kell rakni. (Legalábbis belügy,pm-nel így van meg lepődnék ha a hm-nek nem)
Van rólá kiegészítő vkf utasítás hol kell hordani combat shirtnél.A cégnél, csak az öltözködési utasításban engedélyezett módon hordható rendfokozat. Bár lehet, hogy a Combat Shirt-ön való hordást nem szabályozza. Bár a pólón a jobb felkaron állítva kell hordania rendfokozatot, így a combat shirt-ön is ez a logikus.
Hol?Van rólá kiegészítő vkf utasítás hol kell hordani combat shirtnél.
Kijött körlevélben minden alakulat számára
Nálunk is így van, meg majd baseball sapkan lesz a rendfokozat mert úgy nezki a pilótka nálunk megy a kukabaA cégnél, csak az öltözködési utasításban engedélyezett módon hordható rendfokozat. Bár lehet, hogy a Combat Shirt-ön való hordást nem szabályozza. Bár a pólón a jobb felkaron állítva kell hordania rendfokozatot, így a combat shirt-ön is ez a logikus.
Tányérsapka!!!!Nálunk is így van, meg majd baseball sapkan lesz a rendfokozat mert úgy nezki a pilótka nálunk megy a kukaba
Én még nem tudom mi hova tesszük a kócsagtollas huszárcsákónNálunk is így van, meg majd baseball sapkan lesz a rendfokozat mert úgy nezki a pilótka nálunk megy a kukaba
Tányérsapka!!!!
Szekrényben porosodik.Én még nem tudom mi hova tesszük a kócsagtollas huszárcsákón
Azt nem értem, hogy mi a búbánatnak ragaszkodnak a sapkához (nem csaka rendőröknél nálunk is).Szekrényben porosodik.
Végre meghallgattak az allomanyt, hogy hagyjuk a pilótkat meg az ilyesmit nálunk kényelmesnek kell lennie a viseletnek mert ha kell mi pakolunk meg minden szart is csinálunk és nagyon szar ha le esik állandóan a pilótka stb stb ezért lesz új kabát is aminek az alja nem gumis a zsebek ferdén elhelyezve rajta már várjuk nagyon. A nadragom a zsebek száma is nőni fog így pl én aki combtokot hord nem esik el egy nagy zsebtol mert lesz meg több.
Marmint úgy összeségében a sapka hordashoz?Azt nem értem, hogy mi a búbánatnak ragaszkodnak a sapkához (nem csaka rendőröknél nálunk is).
Igen, hadd döntsem már el én, hogy mikor akarok sapkát felvenni.Marmint úgy összeségében a sapka hordashoz?
Mi nem hordjuk ezt fent is észre vettek és el lett mondva miért
Hogy ne lássák, hogy a sábecdekli helyén kopaszodsz!Azt nem értem, hogy mi a búbánatnak ragaszkodnak a sapkához (nem csaka rendőröknél nálunk is).
Kiderült, hogy nem is igazi NATO katona, csak egy kínai hamisítványTe meg nem tudsz róla?
Nabazmegmostmegfogtak!
Szolnokon az ilyen alakis dolgokkal nem foglalkoznak túl sokatTe meg nem tudsz róla?
Nabazmegmostmegfogtak!
Csak a probléma nagyságára akartam célozni, hogy @dudi nem tud egy szabályzatról, utasításról, rendelkezésről....Szolnokon az ilyen alakis dolgokkal nem foglalkoznak túl sokat
Nem 15M-et hordunk így az ilyen apróságokkal nem is vagyok tisztában. Konkrétan van 4 öltözet 15M ruhám ami egyszer sem volt rajtam (az egyik egyszer egy temetésen és annyi). Pl nekem még 15M polarból az első szériás barnás árnyalatú van, nem a zöld és a GTX kabátból is csak pár hónapja van olyan aminek mindkét felkarján van tépőzár.Csak a probléma nagyságára akartam célozni, hogy @dudi nem tud egy szabályzatról, utasításról, rendelkezésről....