[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár alárendeltségébe tartozó, 62. Lövészzászlóalj címere (felvarrója). A Hódmezővásárhelyen diszlokáló zászlóalj lesz az első amelyik megkapja a Lynx-et:

_mg_5522.jpg
ezt honnan szetted??? :O

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár alárendeltségébe tartozó, 62. Lövészzászlóalj címere (felvarrója). A Hódmezővásárhelyen diszlokáló zászlóalj lesz az első amelyik megkapja a Lynx-et:

_mg_5522.jpg

Na ez honnan van?

Szerintem egy darabig "pihentessük" ezeket a 'blog.hu'-s csodaszerzőket. Ugye a haderőfejlesztéses topikban volt az a "killermetal"-os vagy mi, amiben külön piros vastag betűvel írták pl. hogy 35 mm-es gépágyú lesz ...

Ez a "haverja" meg tényként írja, hogy Wotan 30 mm lesz ... Ez utóbbi ugye azért is logikátlan, mert egyfelől az MK 30-2/ABM helyett? Másfelől ezt a RM soha nem emlegette ... Ők az MK 30-2/ABM-el promoztak korábban - távlati választási lehetőségként pedig a Wotan 35 mm . Mostanában ugyanakkor már csak a az utóbbi van lehetőségként feltüntetve (cseheknek biztos 30 mm lesz, USA-nak meg 50 mm - mindenki más igazából kérdéses).

Most az egyéb sületlenégekre nem kitérve. Honnan szalasztották ezeket az embereket? Hát nem a HTKA -ról az biztos ... :D:D

Last edited:
Sel
Szerintem egy darabig "pihentessük" ezeket a 'blog.hu'-s csodaszerzőket. Ugye a haderőfejlesztéses topikban volt az a "killermetal"-os vagy mi, amiben külön piros vastag betűvel írták pl. hogy 35 mm-es gépágyú lesz ...

Ez a "haverja" meg tényként írja, hogy Wotan 30 mm lesz ... Ez utóbbi ugye azért is logikátlan, mert egyfelől az MK 30-2/ABM helyett? Másfelől ezt a RM soha nem emlegette ... Ők az MK 30-2/ABM-el promoztak korábban - távlati választási lehetőségként pedig a Wotan 35 mm . Mostanában ugyanakkor már csak a az utóbbi van lehetőségként feltüntetve (cseheknek biztos 30 mm lesz, USA-nak meg 50 mm - mindenki más igazából kérdéses).

Most az egyéb sületlenégekre nem kitérve. Honnan szalasztották ezeket az embereket? Hát nem a HTKA -ról az biztos ... :D:D
Az is lehet hogy éppen azt f

Inkább abból indulj ki, hogy ki fog tartozni a közép dardárhoz.

Inkább a HM kommunikációval van már megint a probléma... ezek szerint már megint nem lett érhetően elmondva a bemutatón, hogy mi és hogy lesz. A profibb helyeken ilyenkor szoktak adni egy A4 összefoglalót a lényegről, hogy ez lesz ezt kell megírni. És akkor nem kell lefotózott részletekből és "saját tudásból" találgatni...

Még mindig ugyanott tartunk. Több mint egy hónapja bejelentették hogy Hiúz lesz, de a harcjárműről a típuson kívül semmi biztosat nem tudunk...

Ez megint olyan elhamarkodott kijelentés mint amiket a dandár szerkezettel szoktál tenni, aztán azt nem veszed számításba, hogy az egyetlen állandó dolog a változás.

@krisss ne légy szigorú. Azok "találgatások" voltak javarészt az uborkaszezonban, amik annak is voltak kezelve. Amíg ez "mértékkel" van addig én is élvezni szoktam - sőt olyan is volt, hogy én is beszáltam kicsit.

Ezek a blogok meg konkrét elég merész, nemcsak a tényeket/forrást, hanem itt-ott a józan észt is nélkülöző kijelentések ...