aha, érdekes, akkor pörgessük vissza az időt kb egy évvel, akkor a "vita" az volt hogy (szerinted) minek a szar lynx mert az csak egy turbózott marder, , aztáán amikor jöttek a tények akkor hirtelen nagy csönd volt
semmi bajom azzal amit mondasz, tényleg, szerintem is kell hogy legyen az embernek magánvéleménye, de az infó ferdítésével meg sírással már több bajom van, főleg ilyen jelentőségű megegyezzésben/megrendelésben ,szerintem Neked amúgy is szerintem mindegy mert Puma párti vagy (ki tudja miért....de) én meg mivel nekem mindegy, mintha betennél a "Lnyx bandába" .
Az hogy "most hogy jönnek az infók hogy esetleg mégsem" volt az első ami meg moslyogtatott, milyen infó jött? semmilyen, egy diát láttunk és ennyi mellette semmi de semmi infó, mire vonatkozik vagy hogy, egy dia és kész, de mivel beleillett a "puma az jobb mint a lynx" képedbe egyből jött az "én meg mondtam" amit picit korainak érzek. Szóval akkor hogy is volt az a "ne legyünk elfogultak dolog"? Majd ha 50 tonnásan, az lesz ráírva hogy STA5, akkor lehet morcoskodni (de ilyen nem lesz) meg jönni ezzel de addig csak örülnék már annak hogy a világ EGYIK legjobb IFV-je kerül a Honvédséghez ,sőt, itthon is fogjuk gyártani.
Senki de senki sem mondta hogy a Lynx a világ legjobb IFV-je, tőlem biztos nem hallottál ilyet és aki kijelent ilyet az konkrét idióta. Minden tényt lehet figyelmen kívül hagyni csak hogy jobban passzoljon az emberben a saját kis elmélete én ezzel tisztában vagyok de basszus az hogy pl ha vki manapság egy 50 tonnás lvl5-ös IFV-vel házaljon már pofa kéne, ott az ozi tender, ahol a STA6 a minimum requirement-ek között van. Ott a cseh tender ahol szintén azt hiszem valami hasonló van a pályázati kiírásban. Tudjuk hogy nem csodafegyver, tudjuk hogy új, tudjuk hogy nem lesz tőle egy raj immortal, tisztában vagyunk vele, én elfogult sem vagyok mert ha Puma lett volna annak is ugyanígy örülnék, tényleg, pontosan ugyanígy, de ez lett, tetszik vagy sem, véleménye lehet róla az embernek de akkor picit játszunk már a fair play szabályai szerint.