Nem értelek , a 2 érved közül én egyiket sem mondtam , én nem a Pumát támadom hanem a Lynx-et próbálom védeni hogy egy dia miatt be írjuk már le a vasat és ezzel úgy mindent és mindenkit.Elfogult vagy. Én minden állításomat képekkel rajzokkal, számításokkal igyekeztem alátámasztani, korábban (puma topic)
Az ellen érv általában a következő szokott lenni:
- A Lynx biztos jobb, de még most fejlesztik, meg titkos is. Viszont jobb, az biztos.
- Na jó, lehet, hogy mégse, de akkor viszont a Puma nem üzembiztos, nem hadrafoghato.
Az ilyen vélemény az elfogult. Ha figyeltrtetek én a Puma ért sem rajongtam, de a kettő közül egyértelműen azt tartom jobbnak. Konstrukciós okokból.
Azon viszont nem lehet segíteni semmilyen elektronikával, meg csoda pancellal. Ez szakma.
Aki ezt nem látja be, az az elfogult. Valamiért. Az meg érzelem.
Az meg hogy azt mondod elfogult vagyok hát.... mint mondtam , én akkor is örültem amikor úgy volt Puma lesz és akkor is amikor megtudtam hogy végül a Lynx fog nyerni. Mint már írtam , nem értem miért lesz a Lynx bandába , de én inkább a “ tök mindegy melyik mert mindkettővel jól jár a honvédség bandában” vagyok