Ha Lynx-et vennének az nekünk rohadt jó lenne mert azt már Zalán raknák össze!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha Lynx-et vennének az nekünk rohadt jó lenne mert azt már Zalán raknák össze!
Attól függ mit vesznek a csehek...Szlovákok szerintem GDLS. Örülnék a Lynx-nek, de ismeritek őket.
Semmit.Attól függ mit vesznek a csehek...
Vesznek ők csak lassanSemmit.
Jó..mi meg piacot kutatunk csak lassan!Vesznek ők csak lassan
Alkatrészenként...Vesznek ők csak lassan
Legyen GDLS. Akkor legalább biztosan jobb cuccunk lesz.Szlovákok szerintem GDLS. Örülnék a Lynx-nek, de ismeritek őket.
De közben vásárolunk is.....Jó..mi meg piacot kutatunk csak lassan!
Attól függ mit vesznek a csehek...
Okok, de ezt a jövő nyárt honnan veszed?
Csak mert már most tudják az árat, valamint a szállítás megkezdését - láncos esetén - 2022-re tervezik.
Csak szólok, hogy ha a döntést 2022-ben akarnák meghozni, akkor azért szerintem nincs az a szállító, ami fél éven belül (nyarat írtál) felépít egy ellátási láncot, és beindít egy sorozatgyártást úgy, hogy tesztelve is lesznek a végén a szállítandó gépek.
Ráadásul jobb házaknál nem egyetlen darabbal szoktak egy szállítást elkezdeni, hanem minimum pár pőrekocsit teleraknak - csak az esztétika kedvéért.
Szerintem az zavart meg mindenkit, hogy "indítják a beszerzést".A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentése szerint az 1,7 milliárd euró (mintegy 608 milliárd forint) összértékű beszerzési projektet e hónap végén indítják, s a védelmi tárcának jövő év június végéig kell a kormány elé terjesztenie az addig beérkezett ajánlatok kiértékelésé.
Az is lehet, hogy így alkudoznak még alkatrész ellátáson, hazai beszállítási arányon, hisz nincs típus kiválasztva, szerződés aláírva.
Tablazatokat arakkal, mennyisegekkel mar honapokkal ezelott posztoltam. Ha odairjak hogy az IVF mondjuk 9 658 317 euroba fog kerulni abbol szerintem inkabb meg ne vonj le kovetkezteteseket. Szerintem ez csak ugyanaz a hulye hozzaallas minthogy a cseh IFV mar evek ota 52 milliard koronaba fog kerulni aztan meg azt se tudjak mit is akarnak venni...Okok, de ezt a jövő nyárt honnan veszed?
Csak mert már most tudják az árat, valamint a szállítás megkezdését - láncos esetén - 2022-re tervezik.
Tablazatokat arakkal, mennyisegekkel mar honapokkal ezelott posztoltam. Ha odairjak hogy az IVF mondjuk 9 658 317 euroba fog kerulni abbol szerintem inkabb meg ne vonj le kovetkezteteseket. Szerintem ez csak ugyanaz a hulye hozzaallas minthogy a cseh IFV mar evek ota 52 milliard koronaba fog kerulni aztan meg azt se tudjak mit is akarnak venni...