Lance tornyos kf31? Új gyártású, fejlesztett mardereket vettünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Olybá tűnik.Mondjuk én emberes torony párti vagyok.Legalábbis nehéz járgányon.Könnyebbeken már nem annyira.
Oldalt páncélvédett lenyiló rakétainditónak nézzem azt a dolgot,gondolom a túloldalt is lesz.APS-t jelezhet valon az a búvónyilásnak tűnő dolog melleti bütyök?
Figyeld a tornyot! Ez már működő lehet, a Boxeren is ez van talán. Rátették a demó alvázra.
A modellen.A képaláírás: "A megállapodás magyar és német aláírói a jármű prototípusa előtt. " . Azaz ezen lehet (valószínűsíthetően) még nincs sem ATGM - sem APS. Ez még lehet TBD státuszban van ...
Az előbbiek alapján (azaz ez csak egy "pózolás" egy proto előtt ...) - csak nem ...
A modellen.
KF 41 alváz. De a KF31- én volt ilyen torony. Az tudott lőni, az volt a cseh próbán. Ez nem jelent semmit. Szerintem az ausztrál prototípust kell figyelni. Reméljük hamarosan láthatjuk.Lance tornyos kf31? Új gyártású, fejlesztett mardereket vettünk.
Jogos. Erre egyelőre nem tudunk jobbat, mint "a vak is meglátja". Reméljük (szó szerint) a legjobbakat ...
Úgy egyébként már a Lynx Wiki oldala (https://en.wikipedia.org/wiki/Lynx_(Rheinmetall_armoured_fighting_vehicle)) is frissült már - valaki gyors volt. A rendszeresítőkhöz ez került ki:
Hungary
In August 2020, a partnership between Rheinmetall and the Hungarian government was announced in which a JV manufacturing facility is to be established with the Hungarian Government and Rheinmetall being the respective owners.
The JV is part of the modernization of the Hungarian Defense Forces and also to better fulfill NATO commitments.
Vehicles manufactured at the plant are to be fielded to the Hungarian Army. [1]
Ami érdekes, hogy e szerint csak a Magyar Honvédség igényeinek kiszolgálását célozná ezen gyár. Érdekes lenne (ld. korábbi cseh meg katari elmélkedéseket) ...
Lehet ez is ugyanolyan találgatás, de...Jogos. Erre egyelőre nem tudunk jobbat, mint "a vak is meglátja". Reméljük (szó szerint) a legjobbakat ...
Úgy egyébként már a Lynx Wiki oldala (https://en.wikipedia.org/wiki/Lynx_(Rheinmetall_armoured_fighting_vehicle)) is frissült már - valaki gyors volt. A rendszeresítőkhöz ez került ki:
Hungary
In August 2020, a partnership between Rheinmetall and the Hungarian government was announced in which a JV manufacturing facility is to be established with the Hungarian Government and Rheinmetall being the respective owners.
The JV is part of the modernization of the Hungarian Defense Forces and also to better fulfill NATO commitments.
Vehicles manufactured at the plant are to be fielded to the Hungarian Army. [1]
Ami érdekes, hogy e szerint csak a Magyar Honvédség igényeinek kiszolgálását célozná ezen gyár. Érdekes lenne (ld. korábbi cseh meg katari elmélkedéseket) ...
Hoppá !! További hír a Wiki -ről és a Távirati Irodára hivatkozik (és tegnapra !!). E szerint KF-41 lesz:
"On August 17, 2020 the Magyar Távirati Iroda announced that the previous day the Government of Hungary and Rheinmetall Group have signed a contract to establish a joint venture to start manufacturing the Lynx KF41 infantry fighting vehicle in Hungary. The deal is estimated to worth over 2B euros including technology transfers and it confirms the Hungarian Defence Forces has chosen the Lynx KF41 as the next-gen tracked IFV for its armed forces."
Az Airbus gyárat 2019-ben jelentették be.
És 2020-ban derült ki, hogy az még csak egy szándéknyilatkozat volt. A tényleges aláírás volt akkor, amit te linkeltél.
Lehet ez is ugyanolyan találgatás, de...
Most azt írják, 2024-től érkeznek, és 2026-27-re üzemképes lesz az első 200+ adag.
Hungary
On August 16, 2020 the Government of Hungary and Rheinmetall Group have signed a contract to start manufacturing the Lynx infantry fighting vehicle family in Hungary. Estimated to start arriving around 2024-2025, the first batch of 200+ Lynx vehicles are expected to reach operational capability in the Hungarian Defence Forces by 2026-2027. [21]
És ezért nem lehet komolyan venni a Wiki-t mint forrást.Azt en adtam hozza a romanokat bosszantani.
Jaa.. akkor írhattál már volna akár 400-at, vagy 600-at, hadd főjön a fejükAzt en adtam hozza a romanokat bosszantani.
És ezért nem lehet komolyan venni a Wiki-t mint forrást.
Borzaszto szoveg, nem tud angolul sem, mar atirtam es hagytam neki egy megjegyzest a Talk alatt, hogy hagyja abba, mert eleve nem idevalo a NATO stb okok.
PS: amugy mar elotte en adtam hozza a Development alatt is, par honapja is meg ma is.
Szóval a 'Development' résznél meg Téged sikerült beidéznem a Wiki -ről az előző hsz -emben...
Igen látom már a módosított szöveget is: "On August 16, 2020 the Government of Hungary and Rheinmetall Group have signed a contract to start manufacturing the Lynx infantry fighting vehicle family in Hungary. Estimated to start arriving around 2024-2025, the first batch of 200+ Lynx vehicles are expected to reach operational capability in the Hungarian Defence Forces by 2026-2027. [21]"
Az a 16 -a - az 17 -e - ezt esetleg érdemes javítani. A többi dátum meg mennyiségek mennyire saját kútfő? Értem ez alatt, hogy a hivatkozott linken a NYT linkje jön be, de ott meg semmi ilyesmit nem pedzegetnek ... (megvan - időközben írtad, hogy a "románokat bosszantani" ... )
Az eredeti szövegben a "NATO -s rész" -el kapcsolatban pedig az eredeti szerző az MTI -s hírre gondolhatott, mert abban volt ilyen utalás. Valóban "érdekes" volt a megfogalmazása általánosságban ...
Tavaly még a sima marderért is megbololdultatok volna, főleg ha kicsit reszelnek rajta. De amúgy nem a 31-et vettük.Lance tornyos kf31? Új gyártású, fejlesztett mardereket vettünk.
A Cseheknél már a 35 mm es Wotan gépágyúval szerelt Lance tornyot promózták..Nem ez egy Kf41, de a torony az ausztrál Boxerekre szánt új Lance Block 1 egy változata, amiről leszedtek pár dolgot. Szvsz távirányítású, nem látni periszkópot és az ágyú is csak 30mm-es lehet.
A Cseheknél már a 35 mm es Wotan gépágyúval szerelt Lance tornyot promózták..
Barátkozz meg vele minden gépünk ilyen színű lesz.