[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

2023 elejéig ígérik leszállíani az utolsó német példányokat a 46-ból, a kiegészítő járművekkel együtt, szóval átlag havi 8db. körül várható a beérkező mennyiség. https://www.rheinmetall.com/en/rheinmetall_ag/career_1/worldwide/hungary_hu/index.php
Én már olyan verziót is hallottam az elmúlt egy hónapban, hogy 2022 végéig csak a 46 db egy része lesz legyártva a németeknél, 2023 január 1-től pedig gyártjuk magunknak a maradékot mert késés is van és kell Unterlüssben (?) a kapacitás másra. De ezt csak mint bulvár érdekesség mondom, én sem tudom, hogy van-e ennek valóságtartalma.

Én már olyan verziót is hallottam az elmúlt egy hónapban, hogy 2022 végéig csak a 46 db egy része lesz legyártva a németeknél, 2023 január 1-től pedig gyártjuk magunknak a maradékot mert késés is van és kell Unterlüssben (?) a kapacitás másra. De ezt csak mint bulvár érdekesség mondom, én sem tudom, hogy van-e ennek valóságtartalma.
Ha ez igaz, akkor arra kíváncsi lennék, hogy kinek kell a kapacitás, és mire? Vagy az ausztráloknak is tőlük megy az első adag, és fű alatt megegyeztek már ?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Lehet hogy már valamilyen német rendelésre készülnek elő?
Eddig nem volt szó róla, hogy ők is berendelnek. Mondjuk a keret meglenne rá. Puma, Marder, Leo felújítás, korszerűsítés meg nem hiszem, hogy ott menne!
Én inkább valami arab megrendelőre tudok gondolni. Ők nem erőlködnek gyártással, pénz meg van ott dögivel.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby