Makett vagy prototípus szinten lesz bemutatva?Maróth már lenyilatkozta hogy ott fogják
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Makett vagy prototípus szinten lesz bemutatva?Maróth már lenyilatkozta hogy ott fogják
Csúnya lenne ha még mindig makettoznának...!Makett vagy prototípus szinten lesz bemutatva?
Azt mondogatták még korábban, hogy 24-ben lesz prototípus. Szóval szerintem makettMakett vagy prototípus szinten lesz bemutatva?
A 8x8 miért lenne csúnya?Csúnya lenne ha még mindig makettoznának...!
Jaa az lehet még makett lesz én a Lynx-re gondoltam...!A 8x8 miért lenne csúnya?
Én is a lynx-re gondoltam.Jaa az lehet még makett lesz én a Lynx-re gondoltam...!
Én már olyan verziót is hallottam az elmúlt egy hónapban, hogy 2022 végéig csak a 46 db egy része lesz legyártva a németeknél, 2023 január 1-től pedig gyártjuk magunknak a maradékot mert késés is van és kell Unterlüssben (?) a kapacitás másra. De ezt csak mint bulvár érdekesség mondom, én sem tudom, hogy van-e ennek valóságtartalma.2023 elejéig ígérik leszállíani az utolsó német példányokat a 46-ból, a kiegészítő járművekkel együtt, szóval átlag havi 8db. körül várható a beérkező mennyiség. https://www.rheinmetall.com/en/rheinmetall_ag/career_1/worldwide/hungary_hu/index.php
Ha ez igaz, akkor arra kíváncsi lennék, hogy kinek kell a kapacitás, és mire? Vagy az ausztráloknak is tőlük megy az első adag, és fű alatt megegyeztek már ?Én már olyan verziót is hallottam az elmúlt egy hónapban, hogy 2022 végéig csak a 46 db egy része lesz legyártva a németeknél, 2023 január 1-től pedig gyártjuk magunknak a maradékot mert késés is van és kell Unterlüssben (?) a kapacitás másra. De ezt csak mint bulvár érdekesség mondom, én sem tudom, hogy van-e ennek valóságtartalma.
Én a pin... is a Lynxre.Én is a lynx-re gondoltam.
Sztem a globalis chip és alkatrészhiány áll inkább a háttérben.Ha ez igaz, akkor arra kíváncsi lennék, hogy kinek kell a kapacitás, és mire? Vagy az ausztráloknak is tőlük megy az első adag, és fű alatt megegyeztek már ?
Lehet hogy már valamilyen német rendelésre készülnek elő?Ha ez igaz, akkor arra kíváncsi lennék, hogy kinek kell a kapacitás, és mire? Vagy az ausztráloknak is tőlük megy az első adag, és fű alatt megegyeztek már ?
Eddig nem volt szó róla, hogy ők is berendelnek. Mondjuk a keret meglenne rá. Puma, Marder, Leo felújítás, korszerűsítés meg nem hiszem, hogy ott menne!Lehet hogy már valamilyen német rendelésre készülnek elő?
Ez ma már pont nem igaz. Nagyon is elkezdték a helyi gyártást/összeszerelést igényelni.Ők nem erőlködnek gyártással
Akkor már csak az a kérdés, hogy megkapják-e, és mit tudnak helyben megoldani!?Ez ma már pont nem igaz. Nagyon is elkezdték a helyi gyártást/összeszerelést igényelni.
Jó pénzért?Naná,hogy megkapják.És kb azt,amit mi-a végszerelést,némi lemezmunkát.Jó pénzért képzet munkaerőt is kapnak hozzá.Akkor már csak az a kérdés, hogy megkapják-e, és mit tudnak helyben megoldani!?
Boxerre mos lett új igény (szlovén, litván rendelés) és Puma újabb eresztését is le kell gyártani.Lehet hogy már valamilyen német rendelésre készülnek elő?
Én az első magyar Lynx-re gondoltam nem a 8x8-ra!Nekem van egy olyan tippem, hogy az eurosatory-n fogják először bemutatni az új 8x8-al
Én is arra gondoltam...Én az első magyar Lynx-re gondoltam nem a 8x8-ra!
Asztat nyíl atkázták RM szintén, hoty fán elég töpp éfre!Sztem a globalis chip és alkatrészhiány áll inkább a háttérben.
Te beismernéd ha nem így lenne?Asztat nyíl atkázták RM szintén, hoty fán elég töpp éfre!