[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

nagyobb területet de mint láthatod az ukrajnai harcokat.
nincs sporolva a skuloval. minden ami gyanus odapörkölsz ha nem akarsz szétégni. ezért nem mindegy mennyi skulo van a vasba... a lőszerek 99.99% nem valódi ellenre megy...

ha a 35mm ahead 1,5szer akkora területet tud lefogna, akkor 200 darab 35mm ahead=300 darab 30mm ahead

• Tetszik
Reactions: Luthero
ha a 35mm ahead 1,5szer akkora területet tud lefogna, akkor 200 darab 35mm ahead=300 darab 30mm ahead
Mondjuk ez csak statisztikailag, mert ugye nem fognak esélyesen az ellenséges ennek megfelelően rendeződni, hogy tuti jól ki lehessen használni. Szóval élőerő tekintetében alapvetően puszta mennyiségi szinten előnyben van a kétszeres mennyiséggel a 30 mm.

Mondjuk ez csak statisztikailag, mert ugye nem fognak esélyesen az ellenséges ennek megfelelően rendeződni, hogy tuti jól ki lehessen használni. Szóval élőerő tekintetében alapvetően puszta mennyiségi szinten előnyben van a kétszeres mennyiséggel a 30 mm.

hát ha ennyire belemegyünk a szőrszálhasogatásba, akkor mennyivel nagyobb a valószínűsége, hogy egy 35mm-es ahead lőszer leborotválja egy IFV érzékelőit?

vagy mennyit ér egy 30mm-es lőszer ha olyan távolságról kell tüzelned vele, ahol már kicsi az átütés esélye?

de ez megint kezd elmenni egy 30 vs 35mm irányba holott az eredti állításom nem ez volt....

hanem az, hogy a Lynx melletti egyéb alternatívák közül ha a Pumával hasonlítom össze, akkor a tűzerő ugyanaz, viszont a Puma passzív védelme nagyobb, vagyis nagyobb a túlélés esélye...
ha meg a CV90-el (itt van több viri-vari, de én most a nekem személyesen eléggé tetsző holland upgrade-re gondolok), akkor a CV90 tűzereje nagyobb és a passzív védelem kb. hasonló....vagyis nagyobb a túlélés esélye...

Rheinmetall Lynx KF41 IFV fitted with HERO Loitering Munition cannisterized launcher
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Pénteken lájkoltad a [HUN] Rheinmetall Hungary Zrt. topikban... o_O

A linken, a bal oldali videó nyitóképén szereplő Lynx, akár már a magyar példány, szín is lehet.
2020. okt. 16. os feltöltés. Kétlem. De nem lenne rossz az a szín. Mintha Cseh minta volt, a fene se emlékszik már.
Vagy a végén lévő képre gondolsz? Az eléggé hajaz a leopárdos színekre.

Nem strokot kapni....ez az ausztrál és a videó régi! Remélem mint az eddigi legnagyobb megrendelőiknek és első rendszeresítőknek az RM megajándékoz egy ilyen videóval azért előtte!!!:rolleyes:
En amúgy naponta aktívan figyelem a youtube csatornájukat hátha..:)

Nem strokot kapni....ez az ausztrál és a videó régi! Remélem mint az eddigi legnagyobb megrendelőiknek és első rendszeresítőknek az RM megajándékoz egy ilyen videóval azért előtte!!!:rolleyes:
En amúgy naponta aktívan figyelem a youtube csatornájukat hátha..:)
Nekem van egy olyan tippem, hogy az eurosatory-n fogják először bemutatni az új 8x8-al

2020. okt. 16. os feltöltés. Kétlem. De nem lenne rossz az a szín. Mintha Cseh minta volt, a fene se emlékszik már.
Vagy a végén lévő képre gondolsz? Az eléggé hajaz a leopárdos színekre.
A videó végén ami megjelenik, arra gondoltam. Az látszik akkor is, mielőtt elindítod a videót. Az szerintem hasonlít a mi színeinkhez. És bár tényleg régebbi videó, én eddig ezzel a színnel nem láttam.

• Tetszik
Reactions: kaktusz