Nekem az ajtó melletti lakat nagyon bejön
Remélem a kulcsát nem hagyták a gyárban
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem az ajtó melletti lakat nagyon bejön
mert meddig tart levágni egy lakatot?Nekem az ajtó melletti lakat nagyon bejön
Remélem a kulcsát nem hagyták a gyárban
Aztán még tönkretennéd azt a gyönyörű festéstmert meddig tart levágni egy lakatot?
Az ajtó melletti foltot várd meg míg megszáradKétfajta kék van rajta, b*meg. szürkés az ajtó mellet és a mélyebb árnyalatú a tornyon. Szar ez kérem..azonnal visszakűdeni.
Vki toltse nar fel vhova mashova, pretty pls, mert ez a szar kepkuldes.com képtelen a Cloudflaret normálisan bekonfigolni es soha nem mennek innen...
Illetve, könnyebb volt leponyvázni így és úgy alakítani a ponyvát, hogy konténernek tűnjön ami alatta vanMeg nem 1.300-1.500km-re van....
Biberfeldmesseplatz?
Vki toltse nar fel vhova mashova, pretty pls, mert ez a szar kepkuldes.com képtelen a Cloudflaret normálisan bekonfigolni es soha nem mennek innen...
Szerintem is ott lesz a "banzáj" Papival és Boboval. Tán még a felcsúti Napóleon is lemegy valami "okosat" mondani az emelvényről...Inkább a 'zegi gyár lesz ez, nem?
Most őszintén, feltétlen muszáj ezt neked ide keverni? Nem bírtad ki?Szerintem is ott lesz a "banzáj" Papival és Boboval. Tán még a felcsúti Napóleon is lemegy valami "okosat" mondani az emelvényről...
Inkább a 'zegi gyár lesz ez, nem?
Hmm, köszi, de ez is kepkuldes.com ugye? Ugyanaz a bad gateway 502 jon a kep helyett:
Hmm, köszi, de ez is kepkuldes.com ugye? Ugyanaz a bad gateway 502 jon a kep helyett:
Bad gateway Error code 502
Visit cloudflare.com for more information.
2022-10-11 15:55:32 UTC
You
Browser
Working
Ashburn
Cloudflare
Working
kepkuldes.com
Host
Error
Bad gateway Error code 502
Visit cloudflare.com for more information.
2022-10-11 15:55:32 UTC
You
Browser
Working
Ashburn
Cloudflare
Working
kepkuldes.com
Host
Error
Imgbb.com nekem mindig megbízható, ráadásul ingyen...
Oda, ahova a könnyű lövész doktrina.Derohadtnagydög.Hova a pékbe nőnek ezek még?
Ez már tényleg "dregnót" effektus lassan.Egyre drágábbak és nagyobbak a gépek-és ezért egyre kevesebb is van belőlük,túl kevés a lehetséges hadszintér méretekhez képest.Hova fog ez kifutni?Fejvakarás....
Koszi - jol nez ki, igazi nagy malac ez, tenyleg elfertek majd benne @krisss
Már azt hittem belelóg a Škoda-m fara basszus...
Hát a Namer sem a kis méretéről híres. Ahhoz képest nem gáz.Derohadtnagydög.Hova a pékbe nőnek ezek még?
Ez már tényleg "dregnót" effektus lassan.Egyre drágábbak és nagyobbak a gépek-és ezért egyre kevesebb is van belőlük,túl kevés a lehetséges hadszintér méretekhez képest.Hova fog ez kifutni?Fejvakarás....
Az a fehér "kereszt" mi rajta ?