[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Kint voltunk a kölykökkel nagyon élvezték.
Kez szemtől lehetett kérdeni nagyon normálisak és türelmesek voltak. Srác mondta, hogy voltak kint németben Pumán kiképzésen, a Lynxel még érthető okból kevés a tapasztalat. Azért rákérdeztem nála milyenek az első benyomások, főleg a Pumával összevetve. Annyit mondott nagyon elégedettek, úgy látja mindazt ami a Pumában probléma volt és neki nem tetszett Lynxben már kijavították.

iqgorWJ.png
A rámpán mik lehetnek ezek az oldalra nyíló ajtók? Tároló rekesz? @krisss ? :)
Ha jól tudom ki és beszállni csak leengedett rámpával lehet, szóval vélhetően nem ajtók a járműbe jutáshoz...

Aki esetleg kivergődött, és tud németül, próbálja megkeresni a kék dzsekis RM alkalmazottakat, akik bizonyara ott tátják a szájukat látogatónak tűnve. Én 4 jól.megtermett fickót láttam a Büffel előtt.
Esetleg tőlük olyan dolgot is meg lehet tudni, amit a gyakorlóban lévőktől nem biztos...
Onnan lehet felismerni őket, hogy a kék dzsekin Lynxes embléma van.

Sziasztok,

Friss ropogos Lynx fotok (csak en nem talalom, vagy tenyleg nincs HUN Lynx topic?):
https://foto.belse.hu/221016/index.html

Persze akad ne'mi Gidran is a kepeken.

Nekem nagyon erdekes volt eloben latni az APS-t! Es persze ugy altalaban egy nulszerias Lynxet (ami vegre nem felig-meddig makett).

ahogy nézem továbbra is Gidrán viszi a pálmát a hétköznapi járókelőnél :D augusztus 20-án is 2-3x annyian voltak gidránnál mint phz2000-nél :p

Aki esetleg kivergődött, és tud németül, próbálja megkeresni a kék dzsekis RM alkalmazottakat, akik bizonyara ott tátják a szájukat látogatónak tűnve. Én 4 jól.megtermett fickót láttam a Büffel előtt.
Esetleg tőlük olyan dolgot is meg lehet tudni, amit a gyakorlóban lévőktől nem biztos...

Megpróbáltam, de csak oroszul tudott a csóka...
:)

.
Nem látok egyet sem.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Mind tud angolul is.
Elvileg van egy záró-lemez hozzá, de a Strikeshieldes grafikán egy páncélüveget rajzoltak rá...lehet hogy az még majd rá kerül a végleges verziónál...
glass.jpg
Rajt van csak vissza van húzva. Az optika házba húzódik vissza.

ahogy nézem továbbra is Gidrán viszi a pálmát a hétköznapi járókelőnél :D augusztus 20-án is 2-3x annyian voltak gidránnál mint phz2000-nél :p
Igen mert a Gidránba be lehet ülni. Lynxen nincs nyitva még a rámpa sem, körbe van kordonozva szóval még felmászni sem lehet. Hozzáteszem érthető, hisz ez az első drab, kb 1 hete lehet a srácoknál. Szerintem már ez is tök nagy dolog, hogy kihozták és körbe lehet járkálni. Szerintem még 1-2 év aztán abba is be lehet mászni.
(Közben látom már megelőztek. Mind1 már itt hagyom)