Szerintem most megy a lövészetre...
Az nem november végén lesz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem most megy a lövészetre...
Amikor ez kijött megnéztem többször annyira lenyűgözött.itt jól látszik a stabilizálás:
Értelmes belső felvételt készíteni mintha tilos lenne...A High-tech Force-on, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalán nyereményjátékot szerveztünk, amely szerencsés (és a katonák véleménye szerint is jelentős tudásról számot adó) nyerteseit köszönthettem a Lynx előtt Hódmezővásárhelyen.
Örömteli volt látni azt az elhivatottságot és lelkesedést, ami összekötötte úgy a végrehajtó állomány katonáit, mint a résztvevő civileket.
Köszönöm az alakulat katonáinak azt a professzionális hozzáállást, amivel az új technikát kezelik, és köszönöm minden magyar honfitársamnak, aki támogatja a honvédelem és a haderőfejlesztés ügyét!
![]()
9,7 E megtekintés · 148 reakció | A High-tech Force-on, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalán nyereményjátékot szerveztünk, amely szerencsés (és a katonák véleménye... | By Dr. Maróth Gáspár | Facebook
A High-tech Force-on, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalán nyereményjátékot szerveztünk, amely szerencsés (és a katonák véleménye...fb.watch
Mert tilosÉrtelmes belső felvételt készíteni mintha tilos lenne...
Valószínűleg nem lehet! Viszont a katona bácsi azt mondja, jobb mint a Puma!Értelmes belső felvételt készíteni mintha tilos lenne...
Kiszedni a belsejét, belerakni egy T-72-be és már is lehet fotózni benne!Hát akkor nincs mese, ki kell szedni a belsejét és máris nem belső képek.![]()
Szerintem nincs még olyan magyar szaki, akinek van rá "jogsija".Jól látom, hogy még mindig kék ruhás gyári ember vezeti? Azt gondoltam hogy ha felkerültek rá a magyar színek, akkor már át lett adva és a kék ruhások csak segítenek ha kell.
Jelenleg futnak a sofőr képzések.Jól látom, hogy még mindig kék ruhás gyári ember vezeti? Azt gondoltam hogy ha felkerültek rá a magyar színek, akkor már át lett adva és a kék ruhások csak segítenek ha kell.
Ha minden igaz, a Petőfi laktanyában készült csoportképen az a sok ember aki a Lynxen volt, mind kinn volt németországi képzésen. (Egy részük Büffeles képzésen volt.)Szerintem nincs még olyan magyar szaki, akinek van rá "jogsija".
Amúgy Lynx milyen kategória lehet?![]()
Egy harcjármű személyzeten belül több mindenre ki lesz képezve mindenki?Jelenleg futnak a sofőr képzések.
Puma képzésen voltak...Ha minden igaz, a Petőfi laktanyában készült csoportképen az a sok ember aki a Lynxen volt, mind kinn volt németországi képzésen. (Egy részük Büffeles képzésen volt.)
Ha minden igaz, a Petőfi laktanyában készült csoportképen az a sok ember aki a Lynxen volt, mind kinn volt németországi képzésen. (Egy részük Büffeles képzésen volt.)
Puma képzésen voltak...
Neeee....rajta van a képen!? Vagy te vagy a képen!?Egyet biztosan tudok aki csak potyázott!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..