[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

itt jól látszik a stabilizálás:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Amikor ez kijött megnéztem többször annyira lenyűgözött.
Amikor a BTR-80-al meg a hadihajós ágyúval lőnek attól félek hogy a Bakonyt sem sikerül eltalálni.
(ide a Brave Warrioron mintha egészen összedetten lőtt volna valamelyik videón a BTR is, szóval lehet csak a gyakorlás kellett, de ez mozgásból lő mint egy robot)
Inkább egy Lynx mint 10 szemmel célzott vacak, az Ahead lőszer csodájáról meg ne is beszéljünk ami megtöbbszörözi a Lynx hatékonyságát.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A High-tech Force-on, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalán nyereményjátékot szerveztünk, amely szerencsés (és a katonák véleménye szerint is jelentős tudásról számot adó) nyerteseit köszönthettem a Lynx előtt Hódmezővásárhelyen.

Örömteli volt látni azt az elhivatottságot és lelkesedést, ami összekötötte úgy a végrehajtó állomány katonáit, mint a résztvevő civileket.

Köszönöm az alakulat katonáinak azt a professzionális hozzáállást, amivel az új technikát kezelik, és köszönöm minden magyar honfitársamnak, aki támogatja a honvédelem és a haderőfejlesztés ügyét!

A High-tech Force-on, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program hivatalos oldalán nyereményjátékot szerveztünk, amely szerencsés (és a katonák véleménye szerint is jelentős tudásról számot adó) nyerteseit köszönthettem a Lynx előtt Hódmezővásárhelyen.

Örömteli volt látni azt az elhivatottságot és lelkesedést, ami összekötötte úgy a végrehajtó állomány katonáit, mint a résztvevő civileket.

Köszönöm az alakulat katonáinak azt a professzionális hozzáállást, amivel az új technikát kezelik, és köszönöm minden magyar honfitársamnak, aki támogatja a honvédelem és a haderőfejlesztés ügyét!

Értelmes belső felvételt készíteni mintha tilos lenne...

• Tetszik
Reactions: Venom85