Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen hamar szokott felkerülni a műsor az internetre?Mi teszi 21. századivá a Lynxet❓
Milyen rakétákat képes semlegesíteni és mire alkalmas a tűzereje❓
Melyik lehetett hazánkban az a rendezvény, ami után 600 százalékkal megnőtt a katonának jelentkezők száma❓
Ha kíváncsi vagy a válaszokra, hallgasd csütörtökön 14:30-kor a Katonadolog című műsort, a Spirit FM-en❗️
A haderőfejlesztés és a toborzás témában ezúttal dr. Lippai Péter dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága szárazföldi haderőnemi szemlélője és Durgó Tamás alezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnokhelyettese segít eligazodni.
Magyar Honvédség
Mi teszi 21. századivá a Lynxet❓ Milyen rakétákat képes semlegesíteni és mire alkalmas a tűzereje❓ Melyik lehetett hazánkban az a rendezvény, ami után 600 százalékkal megnőtt a katonának...www.facebook.com
egyből szinte. sok estben előre felveszik akkor egyből fent szokott lenni.Milyen hamar szokott felkerülni a műsor az internetre?
Mi nem tudjuk, vagy hát az rm-től tudjuk a verziókat.Szerintem ez amolyan beetetős csomag.
Mi itt okoskodunk, hogy 3 vagy 4 zl. -ra jön ki a mi 218 gépünk, miközben a görögök meg 205-ből 5-öt akarnaknak felszerelni.
Ez azt jelenti, hogy vagy tényleg csak az IFV-ket számolják, vagy a többi verzióra csak később adnának le csak megrendelést.
Mi teszi 21. századivá a Lynxet❓
Milyen rakétákat képes semlegesíteni és mire alkalmas a tűzereje❓
Melyik lehetett hazánkban az a rendezvény, ami után 600 százalékkal megnőtt a katonának jelentkezők száma❓
Ha kíváncsi vagy a válaszokra, hallgasd csütörtökön 14:30-kor a Katonadolog című műsort, a Spirit FM-en❗️
A haderőfejlesztés és a toborzás témában ezúttal dr. Lippai Péter dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága szárazföldi haderőnemi szemlélője és Durgó Tamás alezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnokhelyettese segít eligazodni.
Magyar Honvédség
Mi teszi 21. századivá a Lynxet❓ Milyen rakétákat képes semlegesíteni és mire alkalmas a tűzereje❓ Melyik lehetett hazánkban az a rendezvény, ami után 600 százalékkal megnőtt a katonának...www.facebook.com
Szépen felmatricázva.
Ezek szerint ma ki volt állítva Hódmezővásárhelyen a városban is?Szépen felmatricázva.
@Terminator volt ma valami rendezvény Hódmezőn?Megjött a második vagy ez az első példány? Miért kint a városban van a trélerezés? Nem fér be a laktanyába?
Nem tudom. Én is épp ezt kérdeztem...@Terminator volt ma valami rendezvény Hódmezőn?
Ez a felvétel Hódmezőn készült?Nem tudom. Én is épp ezt kérdeztem...
Nincs egy hódmezővásárhelyi fórumtársunk sem?
Igen ott van a tram-train végállomásaEz a felvétel Hódmezőn készült?
Ott parkol a tramtrain a háttérben a vidi elején, szóval igenEz a felvétel Hódmezőn készült?
Lehet akkor a tram-train késéseit próbálják ezzel leredukálni! Hm érthető!Igen ott van a tram-train végállomása
Szerintem most megy a lövészetre...Megjött a második vagy ez az első példány? Miért kint a városban van a trélerezés? Nem fér be a laktanyába?
Hú de nyekereg ez a járgány...a felvételt meg Darth Vader készítette.
Lehet a következő megrendelést a Birodalom adta le!?Hú de nyekereg ez a járgány...a felvételt meg Darth Vader készítette.