Nem tűnik túl praktikusnak. Viszont már '86 -ban is elvileg fél óra volt a BMP -ben a motorcsere. Legalábbis a századparancsnokunk szerint. Vagyis annyira nem nagy ügy kiszedni a motort, aztán meg visszarakni.Nem teljesen ehhez a kommentedhez szól, de talán tudsz válaszolni (ha szabad...). Azt írták anno a Haditechnika újságban, hogy a Lynx-en az olajcsere elvégzéséhez előbb ki kell szerelni a motort. Ezt tényleg így van?
Hmm... mind a három terepi és az esti garázsképen is ugyanabba a pozícióba van forgatva a torony... megadta magát a forgatómechanika???![]()
Parancsnoki értekezlet és Lynx-szemle - Honvédelem
Sándor Zsolt altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese december 5-én, hétfőn nyitotta meg az MH Szárazföldi Parancsnokság idei utolsó parancsnoki értekezletét, amelyet ezúttal a táborfalvai Helyőrségi Művelődési Otthon épületében rendeztek meg. A parancsnoki értekezlet résztvevői...honvedelem.hu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Így tud kiszállni a saját búvóján a vezető. Nevezzük alaphelyzetnek, ha úgy tetszik.Hmm... mind a három terepi és az esti garázsképen is ugyanabba a pozícióba van forgatva a torony... megadta magát a forgatómechanika???
nem az a torony alapállása.Hmm... mind a három terepi és az esti garázsképen is ugyanabba a pozícióba van forgatva a torony... megadta magát a forgatómechanika???
Azért ez valahol tervezési hibának (design-flaw) tekinthető...Így tud kiszállni a saját búvóján a vezető. Nevezzük alaphelyzetnek, ha úgy tetszik.![]()
Hát, egyenlőre mégis ez a változat maradt a befutó a korábbi (asszem ausztrál) megoldás helyett, gondolom okkal (azaz csak így volt meg a szükséges hely az emberes toronyban).Azért ez valahol tervezési hibának tekinthető...
Amíg másik oldalon volt az irányzó optikája addig ez nem így volt...
Rosszul gondolom azt, hogy lehetséges a vezető hátrafelé történő kiszállása, lényegében menekülése?én már a vezetői rés búvólyának felfelé nyílását nem értettem. Hogy nem tudták másképp megoldani a mérnökök. nem akartam írni mert megkaptam vólna hogy 72...
Úgy gondolom nem gondolod rosszul.Rosszul gondolom azt, hogy lehetséges a vezető hátrafelé történő kiszállása, lényegében menekülése?
Ki tud szállni hátul.Rosszul gondolom azt, hogy lehetséges a vezető hátrafelé történő kiszállása, lényegében menekülése
Elméletben egy csontsovány törpének lehetséges.Rosszul gondolom azt, hogy lehetséges a vezető hátrafelé történő kiszállása, lényegében menekülése?
Ha én kifértem a sofőr is kiférTúl nagy a rács
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..