Semmit nem vártam, pusztán kérdeztem.Mit vártál milyen hangja lesz egy 40+ tonnás lanctalpas járműnek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmit nem vártam, pusztán kérdeztem.Mit vártál milyen hangja lesz egy 40+ tonnás lanctalpas járműnek?
A fém lánctalp hangos, ezzel nem lehet semmit kezdeni.Semmit nem vártam, pusztán kérdeztem.
A fém lánctalp hangos, ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Az az ami igy kattog?A fém lánctalp hangos, ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Vagy az adagoló...Az az ami igy kattog?
Be kell zsìrozni...A fém lánctalp hangos, ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Ennyire csörög?
Pedig múltkor a rakodás közben meg is jegyeztem, hogy eltűnt a csörgő hang. Ezek szerint nem.Mit vártál milyen hangja lesz egy 40+ tonnás lanctalpas járműnek?
Laza a lánc. ennyi az egész. a csillagkerék csapkodja a lánc fogát.Pedig múltkor a rakodás közben meg is jegyeztem, hogy eltűnt a csörgő hang. Ezek szerint nem.
Hideg esős időben kitágul a lànctalpLaza a lánc. ennyi az egész. a csillagkerék csapkodja a lánc fogát.
Hidegben inkább összehúzódni szokott a fém...Hideg esős időben kitágul a lànctalp
Már az elsőképeken videokon is láttam hogy laza. Így jöttek a gyárból (ami egyébként általános) Nem tudom hogy ezzel a géppel csapattak e terepen de az további nyúlást eredményez (természetes jelenség új láncnál hogy "bejáratási időszakba" nyúlik egy kicsit. Nem néztem végig a videot de már az elején látszik mekkora hasa van a láncnak.Hideg esős időben kitágul a lànctalp
lánckeréken sajna mindig ez van - vagy túl sűrűre csinálod a láncot és ekkor kisebb a fogak közötti távolság és így a fáziskésés, viszont jobban gyűjti a sarat és kisebb a fogtő szilárdsága, vagy csinálod ezt, jó a lánckerék szilárdsága, kevésbé gyűjti a sarat viszont hangos.Az az ami igy kattog?
Igen de itt esett is...Hidegben inkább összehúzódni szokott a fém...
Egy gyalogos után megy! Egy szgk is kínlódik, akkor képzeld el ezt a motort….Ennyire csörög?
És megszívta magát vízzel az acél vagy mi?Igen de itt esett is...
Dehogy az acél ilyen hülyeséget...! A gumi betétek a vìz hatására kitágulnak és emiatt az acélt is szétfeszìti ezért laza...És megszívta magát vízzel az acél vagy mi?