[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Ha akna robban a gép alatt motyót belövi az ánuszodba nagy sebességgel.
Soha nem pakolsz szék alá, ha a jármű aknarobbanástól védett, mert nem csak az lesz amit krisss írt, de még a gerinced is eltörik.
A lábtartó pedig azért kell, hogy a lábad ne törje el a robbanás ereje ami a padlón keresztül "átadódna", ha a talpad a padlón lenne.
Holtig tanul az ember...köszi!:)

69 katona az 6 fős rajokkal 11,5 jármű lövészraját (6 fővel számolva, 7 fővel majdnem 10) adja ki. Feltéve, ha már a járművek kezelői (parancsnok, sofőr, irányzó) megvannak.

69 katona az 6 fős rajokkal 11,5 jármű lövészraját (6 fővel számolva, 7 fővel majdnem 10) adja ki. Feltéve, ha már a járművek kezelői (parancsnok, sofőr, irányzó) megvannak.
6 Fős?

• Tetszik
Reactions: Ocses and Aladeen
Egy fős rajokkal meg egy egész zászlóaljét! :)

Majd amikor 40 évesen minden izületed szar lesz és behugyozol a fájdalomtól mert a hideg szétcseszte akkor átgondolod! :)
Az biztos de egyszer elek,és ha majd mesélek a kolkoknek nem azt akarom mondani hogy meg volt a lehetőségem és inkább azt választottam ami kenyelmes ennek a selejt generaciomnak :D
Amúgy már fajnak (ero emeltem évekig) :rolleyes:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar: Hallgatóink közül elsőként a katonai vezetői alapképzési szakos, lövész specializáción tanuló Győry Bence és Terjék Levente hallgató zászlósoknak volt lehetőségük elvégezni a nyolc hetes Lynx irányzó tanfolyamot.
A negyedéves hallgatók a hódmezővásárhelyi MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandárnál tanulták meg a Lynx gyalogsági harcjármű tűzvezető rendszerének működését, annak lépéseit, fegyverzetét, a célfelderítési, valamint az irányzói feladatokat. Gratulálunk hallgatóinknak!

411526758_805718688232743_6107619329704084025_n.jpg

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar: Hallgatóink közül elsőként a katonai vezetői alapképzési szakos, lövész specializáción tanuló Győry Bence és Terjék Levente hallgató zászlósoknak volt lehetőségük elvégezni a nyolc hetes Lynx irányzó tanfolyamot.
A negyedéves hallgatók a hódmezővásárhelyi MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandárnál tanulták meg a Lynx gyalogsági harcjármű tűzvezető rendszerének működését, annak lépéseit, fegyverzetét, a célfelderítési, valamint az irányzói feladatokat. Gratulálunk hallgatóinknak!

411526758_805718688232743_6107619329704084025_n.jpg
Leolajozva meg nincs mielőtt fényképezkednek vele... Na ezekből sem lesz rendes tiszt!!!

• Hűha
Reactions: Kim Philby