Eléggé szégyen ez a hm sajtó…Pedig voltak ott. Szerintem fàziskésésben van a hm sajtó
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eléggé szégyen ez a hm sajtó…Pedig voltak ott. Szerintem fàziskésésben van a hm sajtó
Ejnye, de csúnyán tetszik beszélni a katona úrnak!Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne basszák össze a festést.
És akkor ez a végleges, már módosított szériapéldány! ?Pedig voltak ott. Szerintem fàziskésésben van a hm sajtó
Kötheti őket egy csomó olyan tényező amiről gőzöd sincs...Eléggé szégyen ez a hm sajtó…
Tudom hogy eléggé sok minden köti őket ismerem nálunk a sajtó osztályosokat…hasonlo cipőben vannak azonban ennyi csúszást…Kötheti őket egy csomó olyan tényező amiről gőzöd sincs...
Nem akarok nagy szavakat használni, mint pl. történelmi pillanat, de ez azért minimum mérföldkőnek nevezhető! Személyszerint igencsak boldog vagyok. Arra tudok gondolni, hogy "this is a begining of beautiful friendship"! Érdemes néha visszalapozni, akárcsak pár évvel korábbi álmodozásokra, amikor nemhogy gyártásra, beszerzésre reálisan még gondolni sem nagyon lehetett.
Paul Walf on LinkedIn: #lynx #ifv #zalaegerszeg #rheinmetall #hungary #rheinmetall #armoured… | 22 comments
We are proud to announce that today the first locally produced #Lynx #IFV has left production in #Zalaegerszeg ready to begin final testing and… | 22 comments on LinkedInwww.linkedin.com
Nem akarok nagy szavakat használni, mint pl. történelmi pillanat, de ez azért minimum mérföldkőnek nevezhető! Személyszerint igencsak boldog vagyok. Arra tudok gondolni, hogy "this is a begining of beautiful friendship"! Érdemes néha visszalapozni, akárcsak pár évvel korábbi álmodozásokra, amikor nemhogy gyártásra, beszerzésre reálisan még gondolni sem nagyon lehetett.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak, a honvédségnél, és más állami szervezeteknél szolgálóknak külön. BÚÉK
Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne basszák össze a festést.
Pedig voltak ott. Szerintem fàziskésésben van a hm sajtó
Eléggé szégyen ez a hm sajtó…
ja hát néhányan agyérgöcsöt kaptak twitteren elmút 2 hétbe , Leo2a7+ , KF51 , Skyranger , KF41 , minden nato technológia már putyinéAzért néha még lehet normális kommenteket is látni twitteren...
Azokat az infokat megkapják a nemet anya cégtől az oroszok és a kínaiak ipari kémkedés én nagyon jokja hát néhányan agyérgöcsöt kaptak twitteren elmút 2 hétbe , Leo2a7+ , KF51 , Skyranger , KF41 , minden nato technológia már putyiné
Azért néha még lehet normális kommenteket is látni twitteren...
Maďarsko si je jako spojenec na kterého se nemůžeme spolehnout nezaslouží
Enjoy ur old and expensive AF CV-90 kamerad. Could have had part of the production but you all opted for some lil corruption.
Kiemeled, hogy mivel foglalkozik aztán majd lebasz az admin mint engem....Ejnye, de csúnyán tetszik beszélni a katona úrnak!
Miért nem lehetett így írni:
"Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne szexuálják össze a festést."
Vagy azt is el tudom "képzelni", hogy azért, mert nincs kész a festősor...Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne basszák össze a festést.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak, a honvédségnél, és más állami szervezeteknél szolgálóknak külön. BÚÉK
Még az is lehet, de ettől függetlenül unterlüssben a hivatalos átvételi teszteken minden gép zöld volt és szàllítás előtti héten fújták őket.Vagy azt is el tudom "képzelni", hogy azért, mert nincs kész a festősor...
Ez így pont nem igaz.de a Lego játék nem magyarországi.
Ha nincs festősor akkor miről lett zőőd?Vagy azt is el tudom "képzelni", hogy azért, mert nincs kész a festősor...