[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne basszák össze a festést.
Ejnye, de csúnyán tetszik beszélni a katona úrnak!
Miért nem lehetett így írni:
"Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne szexuálják össze a festést."

1703164009157

1703164009615
1703164009129
1703164009471

Nem akarok nagy szavakat használni, mint pl. történelmi pillanat, de ez azért minimum mérföldkőnek nevezhető! Személyszerint igencsak boldog vagyok. Arra tudok gondolni, hogy "this is a begining of beautiful friendship"! Érdemes néha visszalapozni, akárcsak pár évvel korábbi álmodozásokra, amikor nemhogy gyártásra, beszerzésre reálisan még gondolni sem nagyon lehetett.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak, a honvédségnél, és más állami szervezeteknél szolgálóknak külön. BÚÉK

Nem akarok nagy szavakat használni, mint pl. történelmi pillanat, de ez azért minimum mérföldkőnek nevezhető! Személyszerint igencsak boldog vagyok. Arra tudok gondolni, hogy "this is a begining of beautiful friendship"! Érdemes néha visszalapozni, akárcsak pár évvel korábbi álmodozásokra, amikor nemhogy gyártásra, beszerzésre reálisan még gondolni sem nagyon lehetett.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak, a honvédségnél, és más állami szervezeteknél szolgálóknak külön. BÚÉK

Igazad van! A Komondor óta nem készült Magyarországon katonai jármű.
Vagy fémből, katonainak látszó jármű....
:)

Értettem ha nem is teljesen de nem is kell mindent.
Talán ennyit elbír a rendszer.

@Aladeen
Pörgesd végig. ;)

Last edited by a moderator:
Pedig voltak ott. Szerintem fàziskésésben van a hm sajtó

Eléggé szégyen ez a hm sajtó…

Év vége van, szerintem már csak néhány ember lézeng a kávéfőző és más, számára viszonylag kedves hely között az irodában. Bizniszelik a nagy tételben rendelt szaloncukrot meg termelői mézet, meg ilyenek.

Közalkalmazottak ők, nem Marat Musinok.

Azért néha még lehet normális kommenteket is látni twitteren... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ja hát néhányan agyérgöcsöt kaptak twitteren elmút 2 hétbe , Leo2a7+ , KF51 , Skyranger , KF41 , minden nato technológia már putyiné :confused:

Azért néha még lehet normális kommenteket is látni twitteren... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Háhá!
Micsoda hiszti!

Maďarsko si je jako spojenec na kterého se nemůžeme spolehnout nezaslouží

Válasz:

Enjoy ur old and expensive AF CV-90 kamerad. Could have had part of the production but you all opted for some lil corruption.

Ejnye, de csúnyán tetszik beszélni a katona úrnak!
Miért nem lehetett így írni:
"Majd a minőségbiztosítási tesztek után, közvetlen az átadás előtt, hogy a gyakorlati tesztek során ne szexuálják össze a festést."
Kiemeled, hogy mivel foglalkozik aztán majd lebasz az admin mint engem.... :confused:

Gyártásra most sem. Ez összeszerelés!
Mint mikor a kölök összerakja legóból a Harry Potter iskoláját, de a Lego játék nem magyarországi.
Vagy amikor az iPhonomat összerakják vietnámban az sem vietnámi szellemi produktum.