Nem nagyon van páncélgránátosunk. Páncélozott hajdú* és páncélozott gyalog* van helyette.Van br 2 a páncélgránátos rajban?
*
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nagyon van páncélgránátosunk. Páncélozott hajdú* és páncélozott gyalog* van helyette.Van br 2 a páncélgránátos rajban?
A 30/1 el lett keresztelve gránátos zászlóaljnakNem nagyon van páncélgránátosunk. Páncélozott hajdú* és páncélozott gyalog* van helyette.
*
Így simán gránátos vagy páncélgránátos?A 30/1 el lett keresztelve gránátos zászlóaljnak
https://www.facebook.com/profile.php?id=100069294606122Így simán gránátos vagy páncélgránátos?
Ohh, elnézést a tévedésért. Akkor legyenek a páncélozott hajdúk. Nekik van/lesz br minden rajban?Nem nagyon van páncélgránátosunk. Páncélozott hajdú* és páncélozott gyalog* van helyette.
*
Hát a @krisssMit gondolsz, ki fényképezett?
Ez egy jó kérdés, szerintem nem lesz és nem is nagyon kell.Ohh, elnézést a tévedésért. Akkor legyenek a páncélozott hajdúk. Nekik van/lesz br minden rajban?
Látom azóta @krisss is kiigazított. Szóval akkor gránátos, páncél nélkül, lövészpáncélosokkal.
Nem hasznos költséghatékonyan, kevés lőszerrel leküzdeni kiemelt célokat?Ez egy jó kérdés, szerintem nem lesz és nem is nagyon kell.
Nem 1960-at írunk, már nem nyílt irányzékokkal háborúznak, hanem valamilyen optikai irányzékokkal. 300-400 méteren azaz a gépkarabélyok hatásos lőtávolságán belül még egy sima red dottal is elképesztően hatékonyan tudsz célokat leküzdeni, messzebbre pedig ott a géppuska. Akkor volt nagy game charger a DMR raj szinten amikor mindenki csupasz fegyverekkel járkált. Bőven elég az, ha szakasszinten vane gy DMR fegyver.Nem hasznos költséghatékonyan, kevés lőszerrel leküzdeni kiemelt célokat?
Tessék mondani, az olyan, mint a páncélos gyík hús?Nem nagyon van páncélgránátosunk. Páncélozott hajdú* és páncélozott gyalog* van helyette.
*
Mondod ezt úgy hogy sem a kèpen sem a videón nem látunk gèppuskást. Ès a gestamennèl is a golyószóró a prioritás.Nem 1960-at írunk, már nem nyílt irányzékokkal háborúznak, hanem valamilyen optikai irányzékokkal. 300-400 méteren azaz a gépkarabélyok hatásos lőtávolságán belül még egy sima red dottal is elképesztően hatékonyan tudsz célokat leküzdeni, messzebbre pedig ott a géppuska. Akkor volt nagy game charger a DMR raj szinten amikor mindenki csupasz fegyverekkel járkált. Bőven elég az, ha szakasszinten vane gy DMR fegyver.
Nincs egy egész raj a képen. De azt is simán el tudom képzelni, hogy a PKM-eket nem engedték felvenni a katonáknak, mert az nem modern és nem néz ki jól...Mondod ezt úgy hogy sem a kèpen sem a videón nem látunk gèppuskást. Ès a gestamennèl is a golyószóró a prioritás.
Ott a pont. Szerintem.PKM-eket nem engedték felvenni a katonáknak, mert az nem modern és nem néz ki jól...
Ez szigorúan vélemény nem tény!Ott a pont. Szerintem.
Nekem is. Azèrt írtam, hogy szerintem.Ez szigorúan vélemény nem tény!
De eléggé logikus és hihető. Occam teszten gyorsan átmegy.Ez szigorúan vélemény nem tény!
Ott van az a böhöm lánctalpas hodály nagy gépágyúval. Az nem elég támogató gépfegyver?Erről a képről csak egy valakit hiányolok! A támogató gépfegyverest!
Nem.Ott van az a böhöm lánctalpas hodály nagy gépágyúval. Az nem elég támogató gépfegyver?
Kell a rajnak egy olyan közvetlen támogató fegyver, amit magával tud vinni.Ott van az a böhöm lánctalpas hodály nagy gépágyúval. Az nem elég támogató gépfegyver?