Igen, mintha a félkörben kivágott lemez csúsztatható lenne a szélső sínekben.Illetve lehet hogy lehet lőni felfelé vele, attól függ, hol van rögzítve elől.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, mintha a félkörben kivágott lemez csúsztatható lenne a szélső sínekben.Illetve lehet hogy lehet lőni felfelé vele, attól függ, hol van rögzítve elől.
Ez kicsit olcsóbb, mint a szoftvert módosítani.Sehol nem csinálnak ilyet.
Le is vették róla.Ez a magyar honvèdsèg
Gondolom találkoztál már ezzel a tűzváltókarral.
Na @dudi. Most lègy okos.Megjött a megfejtés:
-magassági határoló, dóci lőterhez igazítva.
Viszont így bizonyos szögtartomány fölött nem lőhet.
Mintha ez lenne a cèl.
Lehetvfaszság de nem aktuális lőtèren teszik rá, nehogy kilőjjön?
Tiéd a hangszóró!Na @dudi. Most lègy okos.
Minek?Megjött a megfejtés:
Amúgy nem kéne semmi szoftvert módosítani hozzá.Ez kicsit olcsóbb, mint a szoftvert módosítani.
Nincs az ilyennel baj - ha működik.
Általában örülök ha igazam van. Ez most a kivétel.Tiéd a hangszóró!
A mai napi nyertes @Ocses sporttárs.Jutalom sörét kiveheti a saját hűtőszekrényéből.Megjött a megfejtés:
Köszi.A mai napi nyertes @Ocses sporttárs.Jutalom sörét kiveheti a saját hűtőszekrényéből.
BTR mechanikus,full manuál.Ugy látszik nincs bizodalom a vezérlő sw-baÁltalában örülök ha igazam van. Ez most a kivétel.
Szerintem ez gáz megoldás a jövő ifv-je számára.
Èrtem, hogy működik de akkor is.
Itt sajnos csatlakoznèk dudihoz. Eddig itt nem lőttek btr-el?
Ne legyetek meglepve, ha kiderül, hogy ez egy gyári megoldás.Általában örülök ha igazam van. Ez most a kivétel.
Később festve lesz?Ideiglenes a dolog szigorúan.
Na de ha jól értem az eddigieket, arra való, hogy nehogy véletlenül kilőjön a gpu. a lőtérről? Akkor meg miért probléma, sokkal biztonságosabbnak tűnik a véletlen hibák es mulasztások megelőzésére, mint egy szoftveres megoldás. Inkább legyen túlbiztosítva, mint hogy utólag kelljen magyarázni a bizonyítványt.Általában örülök ha igazam van. Ez most a kivétel.
Én simán megtartanám!Ideiglenes a dolog szigorúan.
Na de ha jól értem az eddigieket, arra való, hogy nehogy véletlenül kilőjön a gpu. a lőtérről? Akkor meg miért probléma, sokkal biztonságosabbnak tűnik a véletlen hibák es mulasztások megelőzésére, mint egy szoftveres megoldás. Inkább legyen túlbiztosítva, mint hogy utólag kelljen magyarázni a bizonyítványt.
Szoftveresen legyen egy lőteres alkönyvtár lőteres lehatárolás könyvtár akarja hogy lehatároljuk a fegyver mozgását igen biztos igen igen rèszènèl.Ne legyetek meglepve, ha kiderül, hogy ez egy gyári megoldás.
Szerintem ez egy túl profin megtervezett, és kivitelezett valami ahhoz képest, hogy mióta létezik MSSA - és már rozsdás!
Arról nem beszélve, hogyha károsítaná a tornyot, akkor egész biztosan nem engedélyezné feltenni a RM.
Ha ezt szoftveresen oldanák meg, akkor az az éles helyzetre lenne különösen veszélyes.
Egy véletlen során benyomva a szoftveres határolás funkciót, a kezelő ott pingvinezne, hogy vajon miért nem tudja feljebb vinni a csövet.