Ez már egy új típusú cső száj fék . Úgy látom valamilyen kábelezés is van ott, lehet programozót lőszert is tud használni?Ez is legyen meg itt is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez már egy új típusú cső száj fék . Úgy látom valamilyen kábelezés is van ott, lehet programozót lőszert is tud használni?Ez is legyen meg itt is.
Persze, ki lehet vele lőni programozót is. Pl. majd kammot rálőjjük az ellenre, oszt' halálba szekállja őket. Bár még a jogászok vizsgálják, hogy a genfi egyezménybe ilyen veszélyes biológiai fegyvert miként tudnánk alkalmazni.Ez már egy új típusú cső száj fék . Úgy látom valamilyen kábelezés is van ott, lehet programozót lőszert is tud használni?
Szerintem nem akarjuk tovább lassítani a projektet, így is egy éves csúszásban van.Ezeken már nem lett volna lehetséges a vezető nyílását módosítani?
Már ha egyáltalán, mert ez az átépítés egy feltételes opció idáigSzerintem nem akarjuk tovább lassítani a projektet, így is egy éves csúszásban van.
Érjen ide minél elöbb minél több, guruljon és lehessen vele lőni, induljon el a kiképzés. Az átépítést majd intézzük Zalában.
Piacképesebb termék volna ilyen bagatell hiányosságok nélkül.Már ha egyáltalán, mert ez az átépítés egy feltételes opció idáig
"Mindenekelőtt egy szemléleti hiba. Az imént azt mondta, hogy egy egészen bagatell ügyről van szó. Kérem magyarázza el pontosan, hogy miért tartja ezt az ügyet bagatellnek!?" Az ötödik pecsét.Piacképesebb termék volna ilyen bagatell hiányosságok nélkül.
Teljes mértékben egyetértek veled. Nem engedhető meg ebben a kategóriában."Mindenekelőtt egy szemléleti hiba. Az imént azt mondta, hogy egy egészen bagatell ügyről van szó. Kérem magyarázza el pontosan, hogy miért tartja ezt az ügyet bagatellnek!?" Az ötödik pecsét.
Nem azt mondom, hogy a világ legkardinálisabb problémája, sőt; de ha egy vevő vagyok és épp szemmel látható összeget akarok elkölteni, akkor -legalábbis nekem- elkezd a bogár járni, hogy ezt máshol meg tudták oldani, ha máshol megoldották, itt miért nem; ha nem oldották meg, akkor milyen rejtett, kevésbé szemmel látható dolgok vannak, amit nem oldottak meg?
A löveg cső vége is nagyon más: lyukacsos csőszájfék van rajta. Sztem jól néz ki!Van egy pár új dolog a tornyon!
1. Valami hangszóró, vagy kürt, a Pumán is van amúgy csak annak nem a tornyán!
2. Sárga villogó lámpa, veszélyt jelző vagy mi!
Az a lényeg.Sztem jól néz ki!
Mi más?!Az a lényeg.
Reméljük az már a programozható lőszer miatt.A löveg cső vége is nagyon más: lyukacsos csőszájfék van rajta. Sztem jól néz ki!
Ami árulkodó a vezeték a csőszájféknél, szerintem a vége nem ilyen lesz, ez valami más!A löveg cső vége is nagyon más: lyukacsos csőszájfék van rajta. Sztem jól néz ki!
Az PSYCOPS funkció: ilyeneket nyomat két sorozat között a világ minden nyelvén, hogy "úgy sem nyerhettek", "adjátok meg magatokat!", "ATGM-mel lőni nem ér!" vagy "Csalók! Nem hagytatok elég időt elbújni!" stb.Van egy pár új dolog a tornyon!
1. Valami hangszóró,
De van rajta nem vicc! A Puman is van!Az PSYCOPS funkció: ilyeneket nyomat két sorozat között a világ minden nyelvén, hogy "úgy sem nyerhettek", "adjátok meg magatokat!", "ATGM-mel lőni nem ér!" vagy "Csalók! Nem hagytatok elég időt elbújni!" stb.
És festéklőszer is van hozzá?Mert Csodabogár megmondta,hogy a festéklőszer fontos.Az PSYCOPS funkció: ilyeneket nyomat két sorozat között a világ minden nyelvén, hogy "úgy sem nyerhettek", "adjátok meg magatokat!", "ATGM-mel lőni nem ér!" vagy "Csalók! Nem hagytatok elég időt elbújni!" stb.
Ez egy japán Type 90,Leohoz is van ilyen
Az nem, de "negatív hullám" elhárító igen!És festéklőszer is van hozzá?Mert Csodabogár megmondta,hogy a festéklőszer fontos.
De csak közelrôl mûködô.Az nem, de "negatív hullám" elhárító igen!