[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Milyen 35mm-es gépágyú? 7 mp. a videóban és máris sikerült egy orbitális baromságot mondani.
Èn továbbnèztem mèg 10 másodpercig.
12.7 elfelejtve.

3km-ig tud megsemmisíteni az ellensèget.
Úgylátszik az lr2 csökkentett hatótávolságú szerintük.

3 hiba kb 20mp alatt. Úgyhogy itt kikapcsoltam.

Nagyon szépen felújították a hangárokat, jó látni így.
Munkabizottsági szempontból is jónak tűnik. Természetes fény, hely,stb.
Állítólag a külföldiek is nagyon csodálják.
És úgy tudom, ott a legénységi vizesblokk az épületben, irodával, raktárakkal, minden más híresztelés ellenére.
:)
Amit viszont eddig Hmvh-tol láttam, az kiábrándító: ilyen lemezes, régi könnyűszerkezetes épületeket láttam a fotókon. Abban álltak a Lynxek. Galériában hátulról a 4. fotó.

Remélem, van/lesz normális hangár is Hmvh-én. Tatán az infrastruktúra jobbnak tűnik.

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül
Amit viszont eddig Hmvh-tol láttam, az kiábrándító: ilyen lemezes, régi könnyűszerkezetes épületeket láttam a fotókon. Abban álltak a Lynxek. Galériában hátulról a 4. fotó.

Remélem, van/lesz normális hangár is Hmvh-én. Tatán az infrastruktúra jobbnak tűnik.

Szerintem az Táborfalva, a vezetési gyakorlatok nem ott voltak/vannak?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A #Magyarország és #Németország egyesített létesítményei több mint kétszeresére növelik a Lynx járművek és #Lance tornyok szállításának kapacitását.

A toronygyártásról akkor ennyit

A #Magyarország és #Németország egyesített létesítményei több mint kétszeresére növelik a Lynx járművek és #Lance tornyok szállításának kapacitását.

A toronygyártásról akkor ennyit
Azt is írja, hogy a zalai gyár a bizonyítéka, hogy bárkinek adnak helyi gyártást és fejlesztést...

"#Zalaegerszeg is proof of Rheinmetall’s commitment and realisation of local development, production and testing of military capabilities."

• Vicces
Reactions: Venom85