[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Arrol lehet valamit tudni, hogy programozható lövedék van/lesz-e?
Mert szerintem az egyik , ha nem a legfontosabb képessége.

Mindig minden IFV/APC-t azzal promoznak, hogy lő párat és hogy eltalálja a célt.
Erre a Lynxre is azt mondják, hogy baromi pontos. Igen de lövészárkot nem tud azzal kipucolni.

Mindig minden IFV/APC-t azzal promoznak, hogy lő párat és hogy eltalálja a célt.
Erre a Lynxre is azt mondják, hogy baromi pontos. Igen de lövészárkot nem tud azzal kipucolni.
Szerinted megvettük a programozóegységet a gépágyúhoz a hozzá való szoftverrel, de lőszert nem vettünk?

Van

Mondjuk a Lynx ABM lőszere pont nem alkalmas lövész árkokban ellen, mert 12 fokos szögben előre felé szórja a repeszt, lefelé meg szinte semmit.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Ocses and endre
Mondjuk a Lynx ABM lőszere pont nem alkalmas lövész árkokban ellen, mert 12 fokos szögben előre felé szórja a repeszt, lefelé meg szinte semmit.

Nem is nagyon van olyan ami alkalmas rá.

6579dae273087566007260.jpg

6579dae2a35dd486665153.jpg

6579dae3566ec217352015.jpg
Teljesen kényelmesnek néz ki belülről. Mondhatni kulturált.

Rendesen furcsa, hogy a beltér kárpitozását még senki sem ekézte a képek alapján,...de lehet még csak reggel van. A kötelező belpol már megvolt,...jöhetne 2 oldal szin vagy valami anyagvastagság stb. vita... :oops:
Most hogy említed...:D
Nekem minden tetszik benne,csak amire figyelmes lettem,valahogy a lábtartókat kicsit feleslegesnek találom. Ha nem lenne ott,még lehetne motyót rakni az ülések alá.
De ez csak egy észrevétel,lehet kell oda az,én még nem próbáltam menetfelszereléssel helyet foglalni benne. :rolleyes:

• Hűha
Reactions: Ocses
Nekem minden tetszik benne,csak amire figyelmes lettem,valahogy a lábtartókat kicsit feleslegesnek találom. Ha nem lenne ott,még lehetne motyót rakni az ülések alá.
De ez csak egy észrevétel,lehet kell oda az,én még nem próbáltam menetfelszereléssel helyet foglalni benne. :rolleyes:
Ha akna robban a gép alatt motyót belövi az ánuszodba nagy sebességgel.

Soha nem pakolsz szék alá, ha a jármű aknarobbanástól védett, mert nem csak az lesz amit krisss írt, de még a gerinced is eltörik.
A lábtartó pedig azért kell, hogy a lábad ne törje el a robbanás ereje ami a padlón keresztül "átadódna", ha a talpad a padlón lenne.