Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Két képet megfejtettél. Most találd ki hogy a többi kép miért érdekes...
Nem félkész, le tudod venni a géppuskát bármikora 14-esen az ott egy fegyver nélküli, félkész MSSA? Az alakulat jelzés helyével is próbálkoznak, hogy hol legyen végül
A 14-esen szinte még meg sem száradt a festék.Ez a megtévesztés, hogy látszólag mégsem sikerült nekik és leolvashattad. A rendszámcserélő egység pedig most gonosz kacajjal olvas, hogy a két meglévő Lynx helyett már tizenpárat hiszünk.
Pedig bedobtam linket ide a fórum keresőbe és nem jelzett találatot ezért újnak tűnt...
Nem szokott az admirális visszaolvasni.
de igen, kb 1 oldalt visszanéztem meg a keresővel néztem hogy volt-e már!Nem szokott az admirális visszaolvasni.
A fórum keresője.Pedig bedobtam linket ide a fórum keresőbe és nem jelzett találatot ezért újnak tűnt...
Azt hittem ikrek és mind kettő bezsél'Pedig bedobtam linket ide a fórum keresőbe és nem jelzett találatot ezért újnak tűnt...
Amúgy pont az előző oldalon vande igen, kb 1 oldalt visszanéztem meg a keresővel néztem hogy volt-e már!
A fórum keresője.
Pont ezért kezdek minden hasonszőr linkes posztot azzal, hogy "lehet h volt", vagy "nekem nem találta" mert egszerűen furán működik a kereső, minden igyekezet ellenére valahogy nem mindenkit szeret.Amúgy pont az előző oldalon van
Rájöttem hogy nem olvasnak az emberek vagy ha igen akkor nem emlékeznek arra sem hogy 3 napja mit olvastak. Posztolj nyugodtan azonnal bármit amit találsz, te érdekes dolgokat szoktál találni.
Pont ezért kezdek minden hasonszőr linkes posztot azzal, hogy "lehet h volt", vagy "nekem nem találta" mert egszerűen furán működik a kereső, minden igyekezet ellenére valahogy nem mindenkit szeret.
Korábban a sokadik @Terminator "vótmá" után én is feladtam, hogy ha látok valamit sebtében posztoljam, inkább megvárom mig mások beteszik 3x, megint mások szóváteszik az ismétlést 2x,...ebbe már belefáradtam korábban 1x. Nyomassátok csak!
@krisss
@krisss
Azt mondja, hogy hátramenetben kamerakép alapján úgy kormányoznak, mintha előremenetben menne. Ez ezt is jelenti? Tehát drive by wire a rendszer, és hátrafelé is arra kormányoz, amerre menni akar? (ez lenne a tuti) Vagy csak úgy érti, hogy könnyű a kamera alapján vezetni, de kormányozni tolatva kell?