[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Drone operators liked it.
cWuctvo.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Venom85 and Aladeen
A fórum keresője. :rolleyes: :D
:rolleyes:
Amúgy pont az előző oldalon van:D:p
Pont ezért kezdek minden hasonszőr linkes posztot azzal, hogy "lehet h volt", vagy "nekem nem találta" mert egszerűen furán működik a kereső, minden igyekezet ellenére valahogy nem mindenkit szeret. :)
Korábban a sokadik @Terminator "vótmá" után én is feladtam, hogy ha látok valamit sebtében posztoljam, inkább megvárom mig mások beteszik 3x, megint mások szóváteszik az ismétlést 2x,...ebbe már belefáradtam korábban 1x. Nyomassátok csak! :)

:rolleyes:

Pont ezért kezdek minden hasonszőr linkes posztot azzal, hogy "lehet h volt", vagy "nekem nem találta" mert egszerűen furán működik a kereső, minden igyekezet ellenére valahogy nem mindenkit szeret. :)
Korábban a sokadik @Terminator "vótmá" után én is feladtam, hogy ha látok valamit sebtében posztoljam, inkább megvárom mig mások beteszik 3x, megint mások szóváteszik az ismétlést 2x,...ebbe már belefáradtam korábban 1x. Nyomassátok csak! :)
Rájöttem hogy nem olvasnak az emberek vagy ha igen akkor nem emlékeznek arra sem hogy 3 napja mit olvastak. Posztolj nyugodtan azonnal bármit amit találsz, te érdekes dolgokat szoktál találni.

Tatárszentgyörgyön is gyakorlatoznak a Lynx-xel...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
@krisss
Azt mondja, hogy hátramenetben kamerakép alapján úgy kormányoznak, mintha előremenetben menne. Ez ezt is jelenti? Tehát drive by wire a rendszer, és hátrafelé is arra kormányoz, amerre menni akar? (ez lenne a tuti) Vagy csak úgy érti, hogy könnyű a kamera alapján vezetni, de kormányozni tolatva kell?

@krisss
Azt mondja, hogy hátramenetben kamerakép alapján úgy kormányoznak, mintha előremenetben menne. Ez ezt is jelenti? Tehát drive by wire a rendszer, és hátrafelé is arra kormányoz, amerre menni akar? (ez lenne a tuti) Vagy csak úgy érti, hogy könnyű a kamera alapján vezetni, de kormányozni tolatva kell?

Csak az elején hallani kicsit, de még mindig eléggé a régi csörgő hangja van a láncnak, nem?