[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nem értem, hogy az Ausztrál teszteken hogy nem jött ki a hidegen kívül a többi.
Az ausztrálok erősen lepontozták az Redback tornyát. Kijött az.

Mindkét jármű megfelelt a követelményeiknek összességében. A politika meg döntött a végén.
Dél Korea erősebb szövetséges, az ausztrálok most borítják ki az összes erópai beszerzésüket.

Most van erős modernizáció alatt, 2026-ban hozzák az elsőket a tótoknak akkor fogják majd ők is meglátni milyen a feketeleves.
Még véletlenul se, uganis az a konfiguráció a holland modernizációbol indul ki, raadásul a svedek még az ukránok is pont ezeket fogják kapni, vélhetoen hamarább, mint Szlovákia. :cool:

Amúgy pedig tessék csak meghalgatni a CV-90 motorja hagját. :oops:

Még véletlenul se, uganis az a konfiguráció a holland modernizációbol indul ki, raadásul a svedek még az ukránok is pont ezeket fogják kapni, vélhetoen hamarább, mint Szlovákia. :cool:

Amúgy pedig tessék csak meghalgatni a CV-90 motorja hagját.
Ezt te hiszed barátom. A svédek még nem rendelték meg a saját gépeikre a csomagot.
Ha az ukránok előbb megkapják legalább akkor nektek könnyebb lesz, de ebben szkeptikus vagyok, esélyesen ti fogjátok először megkapni a kész gépet és majd akkor fog kijönni ami nyűgös ez első példányokon.
De a holland modernizáció az MK IV elég nagy részét nem tartalmazza pont a régi alváz miatt.

Ezt te hiszed barátom. A svédek még nem rendelték meg a saját gépeikre a csomagot.
Ha az ukránok előbb megkapják legalább akkor nektek könnyebb lesz, de ebben szkeptikus vagyok, esélyesen ti fogjátok először megkapni a kész gépet és majd akkor fog kijönni ami nyűgös ez első példányokon.
De a holland modernizáció az MK IV elég nagy részét nem tartalmazza pont a régi alváz miatt.
Ha szerencséjük lesz akkor a csehek előbb megkapják. :D

Hát azt, hogy leírja az itt lévő tót meg román ügynököknek, hogy egy lynx képes bármikor megsemmisíteni egy tót vagy román páncélos dandárt egyedül. csak szalonnázni kell megállnia a kezelőknek néha meg után tölteni. :D :rolleyes:
És ezzel is csökkentem a kémek számát mert megfulladnak az éppen szürcsölt kávéjukon a röhögéstől.
Jó terv!

És ezzel is csökkentem a kémek számát mert megfulladnak az éppen szürcsölt kávéjukon a röhögéstől.
Jó terv!

A honlap ereje a megtévesztésben van. Annyi baromság megy itt ki, amit a magyar sajtó egy része is kész tényként átvesz, hogy szerintem az ellenség megtévesztése okán, jó hogy van a honlap.