[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

A Mauser gépágyú sosem tudott 1000 lövést percenként.
A földi célok elleni Mk30-2 le is van korlátozva, mert földi célok ellen még a 600 lövés/perc is sok.
Általában egyes lövést vagy rövid sorozatot lőnek vele.

A Skyrangerbe ezért is kerül más löveg: Oerlikon KCE - az tényleg tud 1000-1200 lövést percentként, de a célpontjai is fürgébbek.
Rendben van, de akkor ezek szerint a katonabácsi nem mondott igazat egy hatéves gyerek kérdésére a KF41-ben ülve. Vagy azért mert egy gyereknek jóvanazúgy, vagy azért mert rosszul tudta.
Melyik a jobb verzió, nem tudom.

Rendben van, de akkor ezek szerint a katonabácsi nem mondott igazat egy hatéves gyerek kérdésére a KF41-ben ülve. Vagy azért mert egy gyereknek jóvanazúgy, vagy azért mert rosszul tudta.
Melyik a jobb verzió, nem tudom.
Itt visszatérő téma a fórumon, hogy totál fogalmatlanokat küldenek ki felvigyázónak a eszközök mellé rendezvényekre. Sokszor nem is azon az eszközön szolgál az illető, csak odavezényelték kb. annyival hogy "ne tűnjön el semmi, ne romoljon el semmi és senki ne sérüljön meg" - csak ennyi a dolguk. Jó esetben megmondja hogy nem tudja, de gyakoribb hogy mond valamit azt' kész!

• Tetszik
Reactions: Pista a hegyről
Itt visszatérő téma a fórumon, hogy totál fogalmatlanokat küldenek ki felvigyázónak a eszközök mellé rendezvényekre. Sokszor nem is azon az eszközön szolgál az illető, csak odavezényelték kb. annyival hogy "ne tűnjön el semmi, ne romoljon el semmi és senki ne sérüljön meg" - csak ennyi a dolguk. Jó esetben megmondja hogy nem tudja, de gyakoribb hogy mond valamit azt' kész!
A csávó azt mondta Lynxen szolgál. Ő fogadta a beülőket és lehetett tőle kérdezni az eszközről. Nem hosztessz volt. Whatever én ezzel most le is zárom ezt a témát, csak a hitelességet erősen rombolja az ilyen.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Bocskaisok gyakoroltak a lynxel ?
n%C3%A9vtelen-png.7364075

• Tetszik
Reactions: Ocses
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gyors, pontos, precíz - Éleslövészeten a Lynx gyalogsági harcjármű...

Az „Embert a vasra!” kampány keretében a gránátos zászlóaljhoz bevonult, ott kiképzést kapott katonákkal hajtott végre éleslövészetet az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár Tatárszentgyörgyön. A szcenárió keretében nemcsak lőttek az ellenségre, hanem a visszavonulást segítő köddel is zavarták őket. A Lynx harcjármű mellett éleslövészetet tartottak a Carl Gustaf M4-es típusú páncéltörő gránátvetővel is.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Ez a lényeg!
Valszeg a manuális irányzást gyakorolják - kezdők mellé lőnek az nem gáz.
Automata módban biztos jobban teljesítene...
Őszintén nem tudom pontosan hogy működik a manuàlis irányzás ennél a gépnél. Így nehéz értelmezni az aránylag sok mellélövést.