Nincs ilyen szerencsénk!Én nem tudom, csak elmélkedek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs ilyen szerencsénk!Én nem tudom, csak elmélkedek.
Jó de ti mint érintettek úgyis utoljára tudjátok meg.Hát a mi részünkről nem hallani váltásról cégen belül egyelőre.
Természetesen bezzeg Romániában gyártják ezt is!Mi az hogy hazai gyártású??? @Negan hol vagy??? Ezek azt hiszik hogy gyártanak??? Elmegy az ember esze, ez csak összeszerelés!
Szép.5-öt számolok ezen a képen
IgenA leghátsó csöve csak optikai csalódás miatt néz ki másnak, ugye?
Bánja faszom csak menjen a lovaival együtt.1, a sajtó kedvéért szerintem. Bobo utolsó pár fellépése... Még hétfőn lesz egy másik előadása, aztán szerintem game over.
Ha megy Bobo Magyarországon megfog ugrani az eladott pezsgők száma!Bánja faszom csak menjen a lovaival együtt.
Megelőlegezem a bizalmat és behutottem a pezsgőt
A cinikus énem suttogja itt a fülembe: a mór megtette, a mór mehet.Bánja faszom csak menjen a lovaival együtt.
Megelőlegezem a bizalmat és behutottem a pezsgőt
Mit tett meg? Nem sok jót...A cinikus énem suttogja itt a fülembe: a mór megtette, a mór mehet.
Pont ezt kértek tőleMit tett meg? Nem sok jót...
Ez volt a feladata h. ne csináljon semmi hasznosat?Pont ezt kértek tőle
Esetleg tudsz valamit?1, a sajtó kedvéért szerintem. Bobo utolsó pár fellépése... Még hétfőn lesz egy másik előadása, aztán szerintem game over.
Én inkább az új jogállását gondolokEz volt a feladata h. ne csináljon semmi hasznosat?
Off
(Remélem látszanak a képek, úgy látszik nem vagyok még profi képbeillesztésben)
Köszi!
Mi az új jogállása?Én inkább az új jogállását gondolok
Esetleg tudsz valamit?
Ki vele, ne kínozz!
Mi az új jogállása?
Köszi! Próbálkoztam, de először valamiért kiállt hibára. Melyik oldalra töltitek fel a képeket?Off
A feltöltött képeknek van linkjük, ami bemásolható, és akkor beilleszthető ide. Ennyi az egész.
Bocs.
On