Hol van neked itt középső kép?Középső képen hiányzik egy kijelző, elvileg látható is a konzol ami tartja! Jól látom?

Hol van neked itt középső kép?Középső képen hiányzik egy kijelző, elvileg látható is a konzol ami tartja! Jól látom?

Jobb oldali elirtam!Hol van neked itt középső kép?![]()

Erre gondoltam csak elírtam! KösziJobb oldali kép, a középen kicsit feljebb a középponttól van egy látványos üres tartó egység.
Arra gondolt a kolléga![]()
Bms rendszer kivehető tablete.Középső képen hiányzik egy kijelző, elvileg látható is a konzol ami tartja! Jól látom?

Állítólag parancsnoki verzióból legalább egy elkészül idén - mondta valaki aki HMV-n szolgál...Van már faragása amúgy bármely, a nem lövésszállító verziónak? Vagy még mindig halmozzuk a csúszást?![]()
Év végére 3 verzió várható de 2 esélyesen csak jövő év elejèn jönVan már faragása amúgy bármely, a nem lövésszállító verziónak? Vagy még mindig halmozzuk a csúszást?![]()
Egy kis késés mindig jot teszÉv végére 3 verzió várható de 2 esélyesen csak jövő év elejèn jön

mert akkor jobb lesz?Egy kis késés mindig jot tesz![]()
![]()
Nem, enyhe szarkazmust kivankozott ki belolemmert akkor jobb lesz?

alap IFV verzió + 2 spéci változat vagy IFV + 3 spéci változat ?Év végére 3 verzió várható de 2 esélyesen csak jövő év elejèn jön
Tippre 3 plusz:alap IFV verzió + 2 spéci változat vagy IFV + 3 spéci változat ?
Kicsit durva lenne a skyranger ugy hogy meg alá se irtuk es megse rendeltuk.Tippre 3 plusz:
parancsnoki, sebesültkihordó, és skyranger (az eléggé időszerű már)
Utóbbi meg sincs rendelve: ezt nem fogják produkálni fél éven belül!Tippre 3 plusz:
parancsnoki, sebesültkihordó, és skyranger (az eléggé időszerű már)

Protót már rendeltünk, nem? Valami oylasmi volt, hogy 2025-re integrálás és protó. Vagy telejsen keverem?Kicsit durva lenne a skyranger ugy hogy meg alá se irtuk es megse rendeltuk.
Nem hiszem, szerintem csak szerződés van a fejlesztésére aztán ha működik akkor veszünk.Protót már rendeltünk, nem? Valami oylasmi volt, hogy 2025-re integrálás és protó. Vagy telejsen keverem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..