Ezen VAN lőszer programozóAz általam betett képek közül melyiken van rajta és amelyiken nincs?
Ezen NINCS lőszer programozó
Kinagyítva:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezen VAN lőszer programozóAz általam betett képek közül melyiken van rajta és amelyiken nincs?
És azokon a képeken amelyeket kihagytad?Ezen VAN lőszer programozó
Ezen NINCS lőszer programozó
Csak az első sor képein van programozós Lynx...amin egy szabályos henger van a cső végén az a programozós, a többi nem!És azokon a képeken amelyeket kihagytad?
És szerinted csak véletlenül tettem be így ezeket a képeket?Csak az első sor képein van programozós Lynx...amin egy szabályos henger van a cső végén az a programozós, a többi nem!
nem tudom mit játszod nekem a tanár bácsit...nem én állítottam hogy nem tud ABM-et lőni, hanem @J.G. !És szerinted csak véletlenül tettem be így ezeket a képeket?
Tehát csak azokon képeken van, amikor konkréten lőttek a Hiúzzal... (első két kép két külön alkalommal készült)
A 3. és a 4. képen az eddigi utolsó két átadott gép, a 5. képen pedig az első megérkezett példány látható. Mire következtetsz ebből?
Éhenpusztul az agyràk a kommentszekcióban...
Egyesével meg kellene keresni őket és megkorbácsolni és amikor megkerdezik, hogy miért akkor még összerugdalni a földön.Éhenpusztul az agyràk a kommentszekcióban...
Egyesével meg kellene keresni őket és megkorbácsolni és amikor megkerdezik, hogy miért akkor még összerugdalni a földön.
Lefogadom, hogy ezek mindegyike sűrűn hangoztatja, hogy a magyar (természetesen a többi velük) nem tud összefogni miközben azzal sincsenek tisztában, hogy az országukban mi micsoda.
Kár volt felhívnod rá figyelmet , továbbra is tartom hogy betiltanám a szociális felületeken a komment opciót , 95%-a minden insta/facebook/youtube komment szekciónak szenny , semmi értelmeÉhenpusztul az agyràk a kommentszekcióban...
Ez azért rámutat arra, hogy javarészt mennyire mélyen van az életképtelenségre nevelő oktatásunk a zsákutcában. Ha magadtól nem érdeklődsz és ezáltal nem törsz ki ebből a szellemi sötétből, amivel úgy látszik a nagy többség kijön az életbe, akkor nem ismered fel a saját harcjárművedet, a saját felségjelzésedet és fogalmad sincs, hogy mire való de azért az állam védjen meg a bajban valamivel a kuva anyját...Kár volt felhívnod rá figyelmet , továbbra is tartom hogy betiltanám a szociális felületeken a komment opciót , 95%-a minden insta/facebook/youtube komment szekciónak szenny , semmi értelme
Azért ezt nem kommentekből kell leszűrni. Valóban nincs a problémalista első 10 helyén a haderő állapota, de voltak felmérések ez elmúlt 2 évben erre és 30-50% között volt azok aránya akik elvben támogatják a haderő fejlesztését...már nem emlékszem pontos számra.Nekem ezek a kommentszekciók a tökéletes bizonyítéka annak, hogy az átlag magyar úgy hülye ahogy van a honvédelem/haderő témakörben és le is kakálja magasról. Álmodozhatunk mi itt bármilyen fejlesztésről amíg nulla (vagy 1-2%) a társadalmi támogatottsága, mert az emberek le se kakálják, addig nem lesz érdemi valtozás.
Azért vedd számításba, hogy leginkább a laposföldes/magyarország egy kft/O1G/mindenszar agyhalottja érez késztetést és veri a billentyűzetet, a társadalom nagy része - aki inkább teszi a dolgát - ettől még megelégedéssel tekint minden új zöld vasra amit kitoltok.Nekem ezek a kommentszekciók a tökéletes bizonyítéka annak, hogy az átlag magyar úgy hülye ahogy van a honvédelem/haderő témakörben és le is kakálja magasról. Álmodozhatunk mi itt bármilyen fejlesztésről amíg nulla (vagy 1-2%) a társadalmi támogatottsága, mert az emberek le se kakálják, addig nem lesz érdemi valtozás.
Hááát azért itt egy pontos arányra kívácsi lennék.Azért vedd számításba, hogy leginkább a laposföldes/magyarország egy kft/O1G/mindenszar agyhalottja érez késztetést és veri a billentyűzetet, a társadalom nagy része - aki inkább teszi a dolgát - ettől még megelégedéssel tekint minden új zöld vasra amit kitoltok.
Még ha lexarná, inkább irritálja őket.Nekem ezek a kommentszekciók a tökéletes bizonyítéka annak, hogy az átlag magyar úgy hülye ahogy van a honvédelem/haderő témakörben és le is kakálja magasról. Álmodozhatunk mi itt bármilyen fejlesztésről amíg nulla (vagy 1-2%) a társadalmi támogatottsága, mert az emberek le se kakálják, addig nem lesz érdemi valtozás.
Még ha lexarná, inkább irritálja őket.
A nagy büdös lóhímtagot.Azért vedd számításba, hogy leginkább a laposföldes/magyarország egy kft/O1G/mindenszar agyhalottja érez késztetést és veri a billentyűzetet, a társadalom nagy része - aki inkább teszi a dolgát - ettől még megelégedéssel tekint minden új zöld vasra amit kitoltok.
A fenéket pusztulna éhen az agyrák! Menekült kérvényt nyújtana be értelmes emberekhez hogy letelepedhessen nálukÉhenpusztul az agyràk a kommentszekcióban...
Tudtommal nincs UMT torony Spike-nélkül...
De van, a román gépeken nincs spike indító
De van.
A román Piranha V-nek nincs SPIKE indítója, ezért nyavalyognak is a román fórumozók.
A magyar lynx tornyában van spike indító?Mondjuk amúgy ez a torony pont egy román gépen van szóval lehet, hogy már rendeltek olyan tornyot amiben van SPIKE de nem jellemző a flotta nagy részére.