Közben láttam.Lentebb már berakták.
 Mikor írtam még nem voltak fent
Közben láttam.Lentebb már berakták.
Mik ezek a k. nagy lyukak az oldalán?Köszönöm az észrevételt kb 3 év titoktartásának terhe kerül le rólam végre.
Itt még egy nagyon kezdetleges állapotot láttok a torony-alváz tesztekhez. (a torony szerintem csak live scale mockup) Ez még nagyon sokat alakul mire magyartarka színben fog játszani.Mik ezek a k. nagy lyukak az oldalán?
Ez új elem a NEMO-tornyon...
Lesz rajta valami RCWS vagy ennyi a fegyverzet és kész?
Egy 7,62-es rátennék így önvédelmi fegyvernek, meg drónok ellen...
Ha legközelebb beszél Bobbal, akkor k. hosszú kívánság listánk mellé említsd meg lécci, hogy RCWS-sel kérjük a NEMO-t! köszi!Itt még egy nagyon kezdetleges állapotot láttok a torony-alváz tesztekhez. (a torony szerintem csak live scale mockup) Ez még nagyon sokat alakul mire magyartarka színben fog játszani.

Ez az olasz preziből is kiderült már, nem?Ez bizony NEMO!!!!

NEMO (aknavető) – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Crossbow jobban tetszett volna, de egye fene: maradhat...bár egy RCWS azért kéne rá...
Elég esélyes volt a NEMO mert akkor amikor rendeltük nem nagyon volt másEz az olasz preziből is kiderült már, nem?
Jaja, ha jól érmlik, nálunk nem nevezték meg, de a kis grafika (és hát prezi készítésekor lusta az ember, azt használja, ami van ) az NEMOra hajazott, az olaszoknál meg konkrétan meg is mondták (újabb szép példája a nálunk található teljesen felesleges titko.. áh, hagyjuk).Elég esélyes volt a NEMO mert akkor amikor rendeltük nem nagyon volt más
Már 2020 körül ill. előtt is ilyen grafika keringett a Lynxről, de ez lehetett csak az RM ötlete, ajánlása. Ez a fotó már bizonyítja hogy ez lesz nálunk is.Ez az olasz preziből is kiderült már, nem?

Lényeg, hogy már látszik a kanyarbanMár 2020 körül ill. előtt is ilyen grafika keringett a Lynxről, de ez lehetett csak az RM ötlete, ajánlása. Ez a fotó már bizonyítja hogy ez lesz nálunk is.
(Alább korábbi RM prezi-grafika)

Parszor majdnem beraktam egy nemo mese memetKöszönöm az észrevételt kb 3 év titoktartásának terhe kerül le rólam végre.

honvedelem.hu

honvedelem.hu
				A gyártásról szól. Mi zajlik a németeknél, mi zajlik nálunk.Amúgy azt nem tudnád összefoglalni, hogy miről volt szó a filmbe ?

De azért a nyilatkozatok alapján egy kicsit lehetett még izgulni, hogy remélhetőleg nem találják ki hogy a Gidrános megoldás itt is egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb megodás lenne.Elég esélyes volt a NEMO mert akkor amikor rendeltük nem nagyon volt más
NATO-előírás a tornyos aknavető nehéz dandárnál: itt nem lehet válogatni. Meg már ez le van szerződve: nem hobbiból integrálja a NEMO-t az RM: mi kértük komoly pénzért.De azért a nyilatkozatok alapján egy kicsit lehetett még izgulni, hogy remélhetőleg nem találják ki hogy a Gidrános megoldás itt is egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb megodás lenne.
A legtöbb FPV egy egyszerű RPG-7 harcirészt hordoz.Ha más nem az jól latszik, hogy minimum 3 rétegű a pancélzat és nagyon mély, így kumulatív fegyverekkel szemben elég jó lehet a védettség. A kérdes az, hogy az FPV drónok hordozta harci részek ellen is elég-e vagy sem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..