[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

A strikeshield fémpor felhőt lő ki ami tölcsér alakban terjed szét. Jut belőle felfelé is.

De hátul lefele néznek a csempék.

d132815c38846241cf0a4deb07e3709c.jpg

• Tetszik
Reactions: endre and Ocses
És a fém porfelhő hogyan cseszi szét a rakétát? Mert úgy hangzik mint amin simán átmegy.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Acélt átvágja pedig ez "csak" homok...

A Lynx APS-e ennél sokkal sűrűbb anyagot lő ki sokkal gyorsabban (valszeg több MACH-hal)

Acélt átvágja pedig ez "csak" homok...

A Lynx APS-e ennél sokkal sűrűbb anyagot lő ki sokkal gyorsabban (valszeg több MACH-hal)
Tapasztalatból írom, hogy 6-7 báron is sok idő amíg akár egy vékony lemezt is kilyukaszt valahol. Itt szerintem inkább arra játszik a rendszer, hogy "átvágja" a támadó eszközt. Azt "érzékelteti", hogy célt ért....
Szerintem.....

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tapasztalatból írom, hogy 6-7 báron is sok idő amíg akár egy vékony lemezt is kilyukaszt valahol. Itt szerintem inkább arra játszik a rendszer, hogy "átvágja" a támadó eszközt. Azt "érzékelteti", hogy célt ért....
Szerintem.....
Pedig elvileg szétvágja a rakétát...

• Tetszik
Reactions: Hortator and Tumpek
Szép animáció, de engem nem győz meg. Ettől még lehet hogy én vagyok helikopter... :rolleyes:
Akkor olvass vissza ahol @krisss mondja hogy MH illetékesei láttak éles tesztet és őket meggyőzte.

De csak neked itt egy videó - századszorra ide betéve...

• Tetszik
Reactions: Venom85 and Tumpek
Akkor olvass vissza ahol @krisss mondja hogy MH illetékesei láttak éles tesztet és őket meggyőzte.

De csak neked itt egy videó - századszorra ide betéve...
Abban nem kételkedem hogy működik. Arról nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy ez a nehézfémpor szó szerint át vágja. Szerintem lehet hogy más a működési elve, de a lényeg hogy müxik.0