[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nem így van.
a szenzorpakkpt sem rakod bele és dummy borítás van a kis nyiladékokon.
Az első fajta amit küldtek nem bírta a strapát és tört. Az pont úgy nézett ki mint az èles és az első 4 gép azzal volt ellátva.
A lelemezelt verzió az az első helyett volt ideiglenesen csak az RM benyögte, hogy amúgy megcsinálták normálisra és ingyen felteszik a lemezes helyére a teljesen valószerűt. De az éles kocka továbbra sincs fent rajtuk hanem irány a raktár.
Egyébként itthon ki lett már élesben próbálva,hogy mit is tud a csempe?
És végül is mi van rajta,mini radar,vagy térérzékelő?(régebben az RM térérzékelőt irt,de egy ideje egy olyan homályos megfogalmazást,hogy mindenki azt olvashat ki belőle,amit csak akar)
Van pár kiterjedt elemzés a neten,hogy mit is tudhat a rendszer-de hivatalos infó annál kevesebb (személyes véleményem,hogya sabot és a gyors IPTR áttörheti a védelmét,és a magspályás EFP töltetes cuccoktol se véd-de a tévedés jogát fenntartom)

Nem így van.
a szenzorpakkpt sem rakod bele és dummy borítás van a kis nyiladékokon.
Az első fajta amit küldtek nem bírta a strapát és tört. Az pont úgy nézett ki mint az èles és az első 4 gép azzal volt ellátva.
A lelemezelt verzió az az első helyett volt ideiglenesen csak az RM benyögte, hogy amúgy megcsinálták normálisra és ingyen felteszik a lemezes helyére a teljesen valószerűt. De az éles kocka továbbra sincs fent rajtuk hanem irány a raktár.
Azt mondom, az egész kazettát nem rakjuk bele a keretbe.

Egyébként itthon ki lett már élesben próbálva,hogy mit is tud a csempe?
Volt átvételi teszt krisss szerint.
És végül is mi van rajta,mini radar,vagy térérzékelő?(régebben az RM térérzékelőt irt,de egy ideje egy olyan homályos megfogalmazást,hogy mindenki azt olvashat ki belőle,amit csak akar)
Rádió frekvenziás és optikai érzékelő is van rajta.
Van pár kiterjedt elemzés a neten,hogy mit is tudhat a rendszer-de hivatalos infó annál kevesebb (személyes véleményem,hogya sabot és a gyors IPTR áttörheti a védelmét,és a magspályás EFP töltetes cuccoktol se véd-de a tévedés jogát fenntartom)
RM azt állítja hogy APSFDS nyilakat is elhárítja, annál gyorsabb meg egy rakéta sem lehet.

EFP ellen meg semmilyen APS nem véd - sztem is ez lesz a jövő top attack ATGM-eknél és drónoknál is. Céltól 50-100 méterre robbanó EFP-s fegyverekkel semmit nem tudnak kezdeni a mai APS-ek.

Alább 2024-es prosi a Strikeshield rendszerről - ennél frissebb nincs egyelőre.

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Ocses
No akkor tehát nekem ebből az jött le, hogy a most érkezett verzió továbbra is dummy, csak most már jobban néz ki. Illetve ezek szerint maga a strikeshield is kész, működik, érkezik a raktár(unk?)ba, csak nyilván nem rakjuk fel ha nem szükséges. :)

No akkor tehát nekem ebből az jött le, hogy a most érkezett verzió továbbra is dummy, csak most már jobban néz ki. Illetve ezek szerint maga a strikeshield is kész, működik, érkezik a raktár(unk?)ba, csak nyilván nem rakjuk fel ha nem szükséges. :)
Dehogy dummy. A dummy az színélet, tetetett. De ez nem az. Ez a strikeshield, csak a kazetta üres. Nem egy mű strikeshield van a Lynxeken, amit le kell szerelni és rászerelni az igazit.

Az elég kedvezőtlen lenne. Mintha a radarcsali dobása után a repülőn cserélni kellene a besugárzás jelzőt.
De a kérdés abból a szmpontból jogos, hogy itt egy irányitott robbanásról beszélünk a roppant érzékeny kütyük mellől inditva, amiket szerintem újratöltéskor minimum, hogy újra kell szabályozni.

De a kérdés abból a szmpontból jogos, hogy itt egy irányitott robbanásról beszélünk a roppant érzékeny kütyük mellől inditva, amiket szerintem újratöltéskor minimum, hogy újra kell szabályozni.
Elműködés után komplett kazettát cserélsz ami utàna megy karbantartói újratöltésre és beszabályzàsra

Elműködés után komplett kazettát cserélsz ami utàna megy karbantartói újratöltésre és beszabályzàsra
Az extrémebb időjárási körülményeket, hogy bírja?
Valamikor kérdeztem a sarasodást és a port is, mivel jellemzően a kötényen helyezkednek el az érzékelők.

Azért ez így teccik :D
590713726_827742423559244_6114690971112893734_n.jpg
587388984_827742513559235_8031690861552123139_n.jpg
590787246_827742536892566_7363627163750182989_n.jpg