[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

A gépágyúk reneszánszát hozzák majd az olcsó drónok terjedése - ezekre nem érdemes drága rakétát indítani, valószínüleg nem is fognak. Lézer illetve zavaró fegyvereké lehet még a jövő e téren, akár gépágyúk kiegészítőjeként. RM is ebbe az irányba fejleszt - mint tudjuk...
"Drón elhárító drónok" is lehetnek, bár 4-5 lövéses időzített (AHEAD) gépágyú sorozat valószínű, hogy gyorsabb és biztosabb.
30-35mm Gépágyú + 40mm gránátvető + lézer + EW lesz a kombinált megoldás. Szerintem mindent be kell majd vetni, ami hatékony, de az érzékelés lesz a döntő! Ezek kis műanyag szarok, az elhárításuk még csak-csak megoldott, de az észlelésük és a célravezetés!

The Armed Forces of Slovakia plans to purchase 500 armored combat vehicles with 8x8 wheeled formula, as well as 228 tracked armored vehicles by 2035.

Itt van megint! Addig nézzétek még van!:D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lehet én képzelem bele, de mintha egy kicsit célzásnak is szánták volna ( Ajax ) a leírásban a következőt: No matter the rigours of shocks and vibrations caused by movement, superior stabilisation technologies ensure continued pinpoint accuracy over great distances.

Itt van megint! Addig nézzétek még van!:D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös... :cool:
Viccet félretéve:
Azért is érdekes ez, mert több különböző fázusú teszt is van benne.
Pl. Van benne egy olyan, amikor az ausztrál tornyot tesztelik a bemutatókra használt alvázon.
De ami nekem igen valószínű hogy az elején látható fullos gép az vagy a csehekhez ment, vagy már a mi végleges konfigunk!
(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)

Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös... :cool:
Viccet félretéve:
Azért is érdekes ez, mert több különböző fázusú teszt is van benne.
Pl. Van benne egy olyan, amikor az ausztrál tornyot tesztelik a bemutatókra használt alvázon.
De ami nekem igen valószínű hogy az elején látható fullos gép az vagy a csehekhez ment, vagy már a mi végleges konfigunk!
(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)
Ezért írtam én is hogy szamomra is érdekes a videó első fele mert bár nem mertem ezt így leírni, de mi van ha ez már a mieink egyike!:)