99% képes rá itt.Nem én vettem elő újra - csak reagáltam a drón elhárítós kommentre.
Irreális elvárás, hogy egy új fórum tag olvasson vissza 300 oldalnyi kommentet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
99% képes rá itt.Nem én vettem elő újra - csak reagáltam a drón elhárítós kommentre.
Irreális elvárás, hogy egy új fórum tag olvasson vissza 300 oldalnyi kommentet...
Nem elvárás, követelmény!Nem én vettem elő újra - csak reagáltam a drón elhárítós kommentre.
30-35mm Gépágyú + 40mm gránátvető + lézer + EW lesz a kombinált megoldás. Szerintem mindent be kell majd vetni, ami hatékony, de az érzékelés lesz a döntő! Ezek kis műanyag szarok, az elhárításuk még csak-csak megoldott, de az észlelésük és a célravezetés!A gépágyúk reneszánszát hozzák majd az olcsó drónok terjedése - ezekre nem érdemes drága rakétát indítani, valószínüleg nem is fognak. Lézer illetve zavaró fegyvereké lehet még a jövő e téren, akár gépágyúk kiegészítőjeként. RM is ebbe az irányba fejleszt - mint tudjuk...
"Drón elhárító drónok" is lehetnek, bár 4-5 lövéses időzített (AHEAD) gépágyú sorozat valószínű, hogy gyorsabb és biztosabb.
A gránátvető kurva lassú ehhez, max a koptereket tudja kilőni.40mm gránátvető
Szerintem o is az uj VSHORAD generaciora (Cheetah-Halcont stb) gondolt, csak rosszul fogalmazott...?A gránátvető kurva lassú ehhez, max a koptereket tudja kilőni.
Nem, van valami kísérleti 40 mm-es gránátvető alapú rövditávú drónelhárító rendszer. Már korábban betette.Szerintem o is az uj VSHORAD generaciora (Cheetah-Halcont stb) gondolt, csak rosszul fogalmazott...?
A video már nem érhető el!? Most nézem a RM youtube csatornáját le is szedték!
Ezek szerint valami idő előtt kikerült. Mi vóóót benne?A video már nem érhető el!? Most nézem a RM youtube csatornáját le is szedték!
Ku....a jó videó volt!Ezek szerint valami idő előtt kikerült. Mi vóóót benne?
Bővebben: 3 bögyös fraulein?Ku....a jó videó volt!
Lehet én képzelem bele, de mintha egy kicsit célzásnak is szánták volna ( Ajax ) a leírásban a következőt: No matter the rigours of shocks and vibrations caused by movement, superior stabilisation technologies ensure continued pinpoint accuracy over great distances.Itt van megint! Addig nézzétek még van!
Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös...Itt van megint! Addig nézzétek még van!
Ezért írtam én is hogy szamomra is érdekes a videó első fele mert bár nem mertem ezt így leírni, de mi van ha ez már a mieink egyike!Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös...
Viccet félretéve:
Azért is érdekes ez, mert több különböző fázusú teszt is van benne.
Pl. Van benne egy olyan, amikor az ausztrál tornyot tesztelik a bemutatókra használt alvázon.
De ami nekem igen valószínű hogy az elején látható fullos gép az vagy a csehekhez ment, vagy már a mi végleges konfigunk!
(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)