[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 433
30 597
113
A gépágyúk reneszánszát hozzák majd az olcsó drónok terjedése - ezekre nem érdemes drága rakétát indítani, valószínüleg nem is fognak. Lézer illetve zavaró fegyvereké lehet még a jövő e téren, akár gépágyúk kiegészítőjeként. RM is ebbe az irányba fejleszt - mint tudjuk...
"Drón elhárító drónok" is lehetnek, bár 4-5 lövéses időzített (AHEAD) gépágyú sorozat valószínű, hogy gyorsabb és biztosabb.
30-35mm Gépágyú + 40mm gránátvető + lézer + EW lesz a kombinált megoldás. Szerintem mindent be kell majd vetni, ami hatékony, de az érzékelés lesz a döntő! Ezek kis műanyag szarok, az elhárításuk még csak-csak megoldott, de az észlelésük és a célravezetés!

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 928
9 072
113
The Armed Forces of Slovakia plans to purchase 500 armored combat vehicles with 8x8 wheeled formula, as well as 228 tracked armored vehicles by 2035.

geseft

Well-Known Member
2019. február 20.
462
1 540
93
Itt van megint! Addig nézzétek még van!:D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lehet én képzelem bele, de mintha egy kicsit célzásnak is szánták volna ( Ajax ) a leírásban a következőt: No matter the rigours of shocks and vibrations caused by movement, superior stabilisation technologies ensure continued pinpoint accuracy over great distances.

T

Törölt tag

Guest
Itt van megint! Addig nézzétek még van!:D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös... :cool:
Viccet félretéve:
Azért is érdekes ez, mert több különböző fázusú teszt is van benne.
Pl. Van benne egy olyan, amikor az ausztrál tornyot tesztelik a bemutatókra használt alvázon.
De ami nekem igen valószínű hogy az elején látható fullos gép az vagy a csehekhez ment, vagy már a mi végleges konfigunk!
(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 568
21 504
113
Hát kérlek ez tényleg van olyan jó, mint a 3 bögyös... :cool:
Viccet félretéve:
Azért is érdekes ez, mert több különböző fázusú teszt is van benne.
Pl. Van benne egy olyan, amikor az ausztrál tornyot tesztelik a bemutatókra használt alvázon.
De ami nekem igen valószínű hogy az elején látható fullos gép az vagy a csehekhez ment, vagy már a mi végleges konfigunk!
(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)
Ezért írtam én is hogy szamomra is érdekes a videó első fele mert bár nem mertem ezt így leírni, de mi van ha ez már a mieink egyike!:)