Egészen érdekesen használod a szavakat, kifejezéseket.2022-t közöltek le eddig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egészen érdekesen használod a szavakat, kifejezéseket.2022-t közöltek le eddig.
Szerintem már 2021 vége fele itt lesz az első, de 2022-ben láthatja a nagyközönség.Egészen érdekesen használod a szavakat, kifejezéseket.
Most csak túlgondoltad egyelőre a 2022-nél nincs pontosabb és közelebbi dátum.Egészen érdekesen használod a szavakat, kifejezéseket.
addig fél év sincs hátra!!! juppiii! (kiszámoltam)Most csak túlgondoltad egyelőre a 2022-nél nincs pontosabb és közelebbi dátum.
Hamarabb fogod látni az első magyar Holdra szállást mint képet róla!Remélem ősszel már látható fotó a végleges (magyar) verzióról...
Akkor elvileg, ez a Honvédségi verzió, ami végleges lehet ?Itt van megint! Addig nézzétek még van!
Nope , nincsenek rajta azok az aktív védelmes pancél lemezek , ez egy szimpla kiforodtabb promo járgány + a ausztralok végleges verziója amin a festés is vanAkkor elvileg, ez a Honvédségi verzió, ami végleges lehet ?
Én nem hiszem. Az majd nagy csinnandrattával lesz leleplezve. Addig jobban őrzik, mint egy zárdafőnökasszony erényét.Akkor elvileg, ez a Honvédségi verzió, ami végleges lehet ?
Nem gondoltam túl.Most csak túlgondoltad egyelőre a 2022-nél nincs pontosabb és közelebbi dátum.
...és nem a 3 csövű RMG, hanem FN MAG-nak tűnik, ami elvileg nálunk is rendszeresítve lesz ha jól tudom...Én nem hiszem. Az majd nagy csinnandrattával lesz leleplezve. Addig jobban őrzik, mint egy zárdafőnökasszony erényét.
Érdekes, hogy a párhuzamosított géppuska egészen kinyúlik a gépágyú védőburkolatából. Ráadásul a bal oldalra került.
Nem!Akkor elvileg, ez a Honvédségi verzió, ami végleges lehet ?
Pedig ez a topic nagyrészt találgatásról szól - lássuk be...Remélem tudjátok, hogy magyar Lynxet akkor láttok legelőször amikor megerkezik az első.
Szóval tök felesleges találgatni...
Hát én egykét képre számítok még hasonlóan a leo 2A4-ekhez.Remélem tudjátok, hogy magyar Lynxet akkor láttok legelőször amikor megerkezik az első.
Szóval tök felesleges találgatni...
Tekintve, hogy a tekintetes honvédségünk és szakmai, politikai vezetése valami másik dimenzióban él, és a kivonás előtt álló, 40 éves Mi-24-esek műszerfala is titok tárgya, fotózása tiltott gyümölcs, a kiválasztott kevesek fiókjainak, memóriakártyáinak illetve SSD-inek remegő kézzel időnként megnyitott ékessége, ne várj túl sok részletet.Pedig ez a topic nagyrészt találgatásról szól - lássuk be...
En nem vagyok optimista ilyen téren.Hát én egykét képre számítok még hasonlóan a leo 2A4-ekhez.