Eddig is előferdült nálad, hogy a gyanítható hivatásosok közötti összetartás a helyi viták során erősebb volt a tényeknél, főleg, amikor azt egy kívülálló mondta!!! Eddig úgy véltem, hogy egyedi eset volt! ...emberből vagyok, megesett ez a tévedésem!
...DE: Dobj meg bennünket az infóval, hogy hol/mikor mondtam, hogy az APS felesleges???
Mondhatnám, hogy hazudsz, de kezdjük navan a tévedés lehetőségével!
Ne szöveg (félre-)értelmezési gyakorlattal gyere, mint Dudi (hivatásos-)társ, hanem valós idézettel "Pölö"...
U.I.: Megjegyzem; nemtom' mit várom az objektivitást egy aktív hivatásostól (bármelyik területen), mikor szerződés/eskü/minden alapján tilos nekik a hivatalos ellen szólniuk aktív(+pár év) idejük alatt!!!
...csak ilyen alapon akkor "kicsi" kilóg az lónak a lába, mikor egymást magasztaljátok.
Ezt nem tartom túl korrektnek Tőletek sem, és a lehetséges Megbízóitoktól sem.
A nem-kezdő (kirakat-)demokráciákban ezt már tudja a társadalom, de ebből a szempontból a hazai, kezdő-/tanuló-/strucc-társadalom még beveszi ezt és majd fizeti a
z adót tanuló-pénzt vastagon, minden tekintetben!
"Kicsit" összefüggéseibe helyeztem a szakmai vonalról a hivatásosok által burkolt személyeskedés irányába tolódó --sajnos-- eszmecserét!!!
+
.