JezusMariaSzentJozsef....
Erre mar mit lehet mondani?
Aki hulye,az hülye.
Pont.
Tudjuk, mindenki hulye, csak te vagy trolibusz. Vilagos.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
JezusMariaSzentJozsef....
Erre mar mit lehet mondani?
Aki hulye,az hülye.
Pont.
Jat fiam,te meg trolinal se vagy jó...Atamszedodet tutti a telefonfroyrs akasztanad...Tudjuk, mindenki hulye, csak te vagy trolibusz. Vilagos.
Jat fiam,te meg trolinal se vagy jó...Atamszedodet tutti a telefonfroyrs akasztanad...
Tohoges,fejcsovalas, legyintesHogy mi van...?
Ahogy @pöcshuszár es masok is megirtak, nalad valami nagyon csunyan elszallt mostanaban, gyakorlatilag kizarolag trollkodni jarsz ide. Ezzel nem vagy egyedul, de te rendszeresen floodolod a temakat az agymeneseiddel, addig nyomod, amig mindenki feladja.
Mas szoval, kinyirsz minden kezdodo beszelgetest.
Azért a fizikát nem tudod megbaszni.Nyugtass meg: te nem vagy mernok ugye?
Mert ha neked az az "evidencia", amit Negan a hatso fertalyabol elorangat itt naponta, az ritka szomoru bizonyitvanyt nyujtana arrol a karrol... FYI ki lett vesezve a hablatyolasa itt (valamiert elpakoltak innen) - olvass es amulj: https://forum.htka.hu/threads/szimpatizansok-es-fobiasok-kavehaza.1137/page-206#post-1523997
Ugyanazt a total amator logikat adod elo, mint o, ugyanazon legbol kapott spekulacio alapjan (velhetoen tevesen.) Nem veletlenul irom, hogy remelem, nem mernoki munkakorben dolgozol...
Szo nincs ilyesmirol. Atmozgattak innen, de leirtam, miert hibas mar a felvetese is (ti. abbol indul ki, hogy minden IFVt csak ugyanugy es ugyanabbol az anyagbol epitenek, ami egy meretes okorseg, ugye), es amiatt aztan az egesz hatodikos "logikajuk" borul is egybol.Azért a fizikát nem tudod megbaszni.
Az alapvető logika helyes csak az arányok nemSzo nincs ilyesmirol. Atmozgattak innen, de leirtam, miert hibas mar a felvetese is (ti. abbol indul ki, hogy minden IFVt csak ugyanugy es ugyanabbol az anyagbol epitenek, ami egy meretes okorseg, ugye), es amiatt aztan az egesz hatodikos "logikajuk" borul is egybol.
54-re emlekszem en is valamelyik Maroth-interjubol. A heavy package viszont erezhetoen lelassitana, nem?A lynx felső terhelési határa 50+ (asszem 54 ) tonna. Ahogy már azt leírtam létezik hozzá heavy armor package is ami masszívan növeli a védettséget.
Szóval van még hely felfelé a konstrukcióban de egy távirányított toronnyal es gumilànctalppal ( a soucy jövőre mutatja be elvileg a megfelelő teherbírású talpat) nagyon sokat lehet egyensúlyozni a tömeggel.
De nem helyes, mert teves a feltetelezes, amibol kiindul. A pancelotvozetek es egyeb strukturak a legszigorubban titkosak a gyartoknal, gyakorlatilag kizart, hogy ugyanaz lenne ket gyartonal. Hasonlo lehet, de ez megint pont a RM-ra szerintem nem igaz, mert a svedek is sajat forrast hasznalnak, meg a nemetek is nemetet.Az alapvető logika helyes csak az arányok nem
És pontosan ez hiányzik a CV-90-ből.A lynx felső terhelési határa 50+ (asszem 54 ) tonna. Ahogy már azt leírtam létezik hozzá heavy armor package is ami masszívan növeli a védettséget.
Szóval van még hely felfelé a konstrukcióban de egy távirányított toronnyal es gumilànctalppal ( a soucy jövőre mutatja be elvileg a megfelelő teherbírású talpat) nagyon sokat lehet egyensúlyozni a tömeggel.
Valamennyire természetesen ül a dolog, ugyanakkor azt tudni kell, hogy nem történt jelentős struktúrális változtatás a CV90-en.De nem helyes, mert teves a feltetelezes, amibol kiindul. A pancelotvozetek es egyeb strukturak a legszigorubban titkosak a gyartoknal, gyakorlatilag kizart, hogy ugyanaz lenne ket gyartonal. Hasonlo lehet, de ez megint pont a RM-ra szerintem nem igaz, mert a svedek is sajat forrast hasznalnak, meg a nemetek is nemetet.
Hatos, maradjunk ebben moderálvaMondjuk spec en 50 yonnas konstrukcios sulyhatatt olvastam mindenhol a LynxHura,de legyen 54......Mozgekonysag azt igencsak meg fogja sinyleni.....
Es hogy megtovabb rontsak s mepszerusegemen.
Sehol nem talalkoztam hovatalosan a Lynxunk eseten LvL6 vedettsegi ertekkel.RM preziben LvL5 dzerepel,bemontirozott HT cikkben meg LvL5 szintnek megfelelő vedettsegi ertek.Es nalam itt borilt ki a bili.Okkal.
Amennyiben tenylegesen csak LvL5 a vedettsegi szint,akkor az egesz gepet ujra kell eleg rovid idon belul építeni,az alapoktol.Csakhogyegfeleljen a szolgalati odejenek varhato kihivasainak.Hat az pedig igencsak nem keyfilleres ügylet.....
Es ha megiscdak igy van,akkor sikerult a Gripen A szoporolerett megcsinalni a szarazfoldi eroknel is.
A mostani magyar alapmodell mennyi? 42-44 tonna?? Tehát akkor ahogy írod van benne potenciál.A lynx felső terhelési határa 50+ (asszem 54 ) tonna. Ahogy már azt leírtam létezik hozzá heavy armor package is ami masszívan növeli a védettséget.
Hivatalosan nincs megadva.Hatos, maradjunk ebben moderálva
Fél meg negyed információból turáztatod a semmit.
Utána? Sabre-tooth....Magyarán te sem tudod mi lesz a Lynx után, csak reménykedtek.![]()
...csak akkor értem meg, ha ő maga kérte. A többit meg ott hagyjátok disznek és gumicsontnak.Hatos, maradjunk ebben moderálva
Fél meg negyed információból turáztatod a semmit.
Úgy érzem ennek ma már általános divatja van...A Híúz kapcsán úgy látom egyeseknek a sz@r sem elég büdös...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..