Az ugye feltűnt, hogy tele van rakva APS-el? És pont háborúban lényeg a nagy hely, hisz ugyanolyan harcképesen szállsz ki belőle néhány óra zötykölődés után is mint amikor beültél, ne adj isten pihenni is tudsz benen menet közben, elfér benne a cucc így olyan dolgokat is képes vagy végrehelytani ami egy BTR-ben vagy BMP-ben álomvilág kategória. Befér hordágyastól egy sebesült, így nem kell a sebesültkihordóra várni, ha úgy alakul és még sorolhatnám. 2024-ben pedig ne abból induljunk már ki, hogy milyen könnyű valamit eltlálni irányítatlan manuális irányzású páncéltörő eszközzel, hisz az oroszokat sem ilyenekkel mészárolták halomra 2022-ben. Tudod nem véletlen, hogy még az oroszok sem kis szarokat terveztettek maguknak amíg volt pénzük új járművekre,Ritkán értünk egyet, de ebben alapvetően igazad van szerintem.
A Lynxet még egy félszemű szomáliai kalóz is eltalálja RPG-vel, mert akkora batár.
Cserébe rohadt kényelmes (mondjuk a BTR-hez képest) csak éppen ez békeidős pozitív dolog.
Háborúban annyira nem chill ha te vagy a környéken a legnagyobb céltábla.
És mivel nagy a felülete, így érdemben a páncélzata nem fejleszthető, hiszen hatalmas tömegnövekedéssel járna.
Én úgy gondolom, hogy a BMP-1/2 ma már túl kicsi, mert jelentősen nőtt az emberek átlagmagassága.
A Lynx meg túl nagy valódi háborús felhasználásra.
Én jelenleg az ideális méretet a CV90 méretében látom.
A páncélzatnál meg minimum szemből a 40 mm-s Bofors és az 57 mm-s orosz ellen kell páncélozni őket.
Kumulatív fegyverek és drónok ellen meg ERA kell és APS. Máshogy nem megy.