Szerintem tökéletes ez a K21. Sokat úszkálni nálunk nem kell, vagy a Duna egyik oldalára menekülünk vagy a másikra.
Hogyér adják?
Hogyér adják?
Hogyér adják?Szerintem tökéletes ez a K21. Sokat úszkálni nálunk nem kell, vagy a Duna egyik oldalára menekülünk vagy a másikra.Hogyér adják?

Akkor kb 4 puma helyett kapunk egy gripent árban? Mégis csak jó az a magyarított Douhet elméletem szerintem.
lemil.blog.hu/2008/04/10/elmelet_giulio_douhetwolfram
"Úgy 3 és fél misi lehet dollárban, ahogy látom most így hirtelen több helyen is, pl. itt:"
Szerintem az ár biztos nem jó. 3 millió $ környékén van egy Patria AMW vagy egy Boxer (az inkább euróban)
Egy BMP-3M, teljesen felszerelve olyan 5 millió Euró.
<b>A Pumát a németek 18 millió Eurós darab áron vették! </b>
(lehidaltam amikor olvastam, a Leopárd 2A7-el van egy árban)
Emiatt kétlem, hogy a K21 olyan olcsó lenne, valahol a BMP-3M és a Puma között lesz az az ár.

Komolyra fordítva, végül is nem lenne hülyeség számításba venni a K21-et, a koreaiaktól meg akár még ellentételezést is kérhetnénk, ha nagyobb mennyiséget rendelnénk belőle (én úgy vélem, hogy kb. 100 darab elég lenne nekünk), úgy is van már tapasztalatuk nálunk befektetések terén.Ez így <b>összesen 200 milliárd magyar forint</b> jelenleg. Ha ezt 4 évre elosztjuk akkor az <b>50 milliárd forint/év.</b> Ez azért vállalhatónak tűnik!
De emlékeztek miket írtak a 3 milliós 3 db-os mil beszerzésre az origón vagy hol? Milyen drága, 1 millióból legyártanánk itthon stb.wolfram
Ezeket a járműveket még ide kell szállítani, kiépíteni a javító bázist, fedett csarnokot építeni nekik, hogy ne a szabad ég alatt álljanak, kiépíteni a kopó alkatrészek gyártását, a lőszer gyártást és meg kell oldani rá a kiképzést.
Ez még belekerülhet akár <b>50 milliárdba</b> is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..